Det mest uhyggelige jeg længe har oplevet

Når 3 bliver til 4

13412922_10153803503543845_4771590622990060739_n

Endelig kan jeg afsløre overfor jer, at vi venter os endnu et lille vidunder. Vi har igår været til nakkefoldscanning på Hvidovre hospital som gik rigtig godt. Vi fik nogle fine resultater og tog derfra super glade og trygge. Det hele er så spændende! Jeg er sat til slut December, så det er et lidt vildt tidspunkt vi går i møde, i den måned. Vi håber ikke at barnet kommer i julen og heller ikke nytårsaften eller første januar, haha. Der er virkelig mange datoer vi godt kunne tænke os at få udelukket. Min kæreste håber endda at jeg går over tid, så jeg først føder i januar. Jeg har godt nok en fornemmelse af nummer to også kommer før tid. Jeg fødte Victor 17 dage før tid, hvilket virkelig ikke sker tit hos førstegangsfødende. Der er det nærmere mere normalt at man går over tid. Så jeg har bare en forestilling om, at jeg også føder før tid med nummer to. Men lad os nu se, alt kan jo ske. Det kan ligeså godt være at jeg går over tid.

Det er faktisk lidt som om, at jeg intet kan huske fra dengang jeg ventede Victor. Har nok haft mega ammehjerne dengang, at jeg glemte det hele lige bagefter igen. Victor ved selvfølgelig også at han skal være storebror. Han forstår nok ikke så meget den del med at han skal være storebror, men vi kan mærke at han 100% er klar over, at “mor har baby i maven”. Det siger han nogle gange og hver gang så smelter mit hjerte <3 Det er simpelthen så sødt. Når vi spørger ham om mor har en dreng eller en pige i maven, så siger han dreng. Så nu må vi se om han har ret.

Tak for alle jeres lykønskninger på Instagram igår, de gør mig vildt glad i låget. I kommer selvfølgelig til at høre en hel del mere ind til min graviditet, diverse scanninger, jordmoder besøg osv.

Faktisk, så har jeg været så heldig at lave en aftale med cyclusklinik.dk som vil sponsorerer min scanninger <3 Vi brugte dem også da vi ventede Victor og var super glade for dem. Det var blandt andet der vi fik lavet kønsscanning.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

8 kommentarer

  • Emma

    Hvor er det dejligt! Stort tillykke 😀 glæder mig til at følge med!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinne

    Stort tillykke! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Stort tillykke 😊 December børn er nu dejlige😊 Min mand har fødselsdag d 24/12 og vores datter d 23/12🙈 Vi vil bare ikke hun kom d 24 men det fordi manden ved hvor træls en dato det er så kender det med datoer man gerne vil undvære

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Tillykke 🙂 Vi skal også have nr. 2 omkring samme tid som jer – skal til NF på mandag, hvor vi glæder os til at få den endelige terminsdato, mellem 29/12 og 2/1 regner vi med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Kæmpe stort tillykke med graviditeten 😊
    Hvor dejligt han siger lillebror, her hjemme bliver vores dreng ved med at sige jeg har en hundehvalp i maven. Det bliver nok lidt svært at forklare når den tid kommer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Sikke en fantastisk nyhed 🙂 Stort tillykke.. Glæder mig til at følge din indlæg om din graviditet..
    Jeg selv havde termin den 1. januar og gik heldigvis over tid, fødte først den 10.
    Så kan sagtens forstå din skepsis over nogle bestemte datoer.. Da nytårsaften var overstået åndede jeg let op, da 1. januar var overstået åndede jeg igen lettet op og tænkte, nu er det okay.. Meeen gerne lidt flere dage over, at det først blev den 10. havde jeg slet ikke forventet..
    Første graviditet gik jeg fire dage over tid.. Held og lykke med lillebror el. søster

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

    Dejlig nyhed – stort tillykke! Bliver SÅ godt at følge dig, da jeg selv venter nr. 2 primo januar. Kan nikke med på det om tankerne omkring 24.12, 31.12 og 1.1, da vores første også kom for tidligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Stort tillykke med graviditeten.
    Jeg er gravid med barn nr. 2, men da jeg var gravid 1. gang, hed min termin 24/12. Jeg syntes at det var en speciel og dejlig dato, og helt ærlig, så bruger man hele dagen på at vente på mad og gaver. Hvorfor ikke bruge den på en fødselsdag? Jeg blev pisse træt at folks kommenterer omkring min terminsdato, bl.a.at det var dårlig planlagt, at det var synd for barnet osv. Jeg forsøgte at lukke ørene. Havde rigtig mange gener og plukkeveer, og ingen havde regnet med at jeg gik til termin, men jeg endte med at gå hele 7 dage over, og fødte sørme nytårsaften. Det var den bedste afslutning på 2015, og vores lille A vil altid blive behørigt fejret med fest og fyrværkeri.
    Man kan ikke planlægge en baby, og det vigtigste er at de kommer til verden sunde og raske. Skide være med hvilken dato, det definerer ikke dem som personer.
    Held og lykke med det hele 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det mest uhyggelige jeg længe har oplevet