Følg mig på Instagram

Jeg kysser også mit barn på munden!

Jeg læste lige Stephanie Karma’s blogindlæg omkring det omdiskuterede emne med, om det er okay at kysse sit barn på munden eller ej. Ærlig talt, så er jeg virkelig træt af at det hele tiden kommer op. Lad mig lige slå én ting fast! Der er absolut INTET galt i at kysse sit barn på munden.

Victor bliver 3 år til november og jeg kysser ham stadigvæk på munden. Det har jeg gjort lige siden han blev født og vil blive ved helt ind til han selv siger stop. Og tro mig, den tid skal nok komme. Der er intet seksuelt over at kysse sit barn på munden og for mig er det bare én ud af hundrede måder, at give kærlighed til sit barn på. Faktisk, så elsker jeg når Victor giver mig lov til at give ham et lille kys. Det varmer mit hjerte og jeg kan fornemme, at det også gør det på ham. Hjemme hos os kysser vi som minimum altid goddag og farvel – og jeg vil bestemt ikke have de på nogle andre måder <3

Der er stor forskel på om det er forældre eller en pædagog der kysser et barn på munden. For nej, jeg syntes ikke det er okay hvis en pædagog kysser Victor på munden. Om det bare er kærligt ment eller ej. Men det er noget helt andet når det er barnets forældre. Vi taler altså om forældre der har passet deres barn i tykt og tyndt og selv lavet det ud af eget kød og blod. Jeg kan virkelig slet ikke se noget galt i det.

Ligeså vel som jeg kysser Victor på munden, så kysser jeg også min svigermor på munden. Men det betyder jo heller ikke at jeg er lesbisk. Det er igen kun kærligt ment og måden vi siger goddag og farvel på.

Peace out til alle forældre der kysser deres barn på munden – bliv endelig ved med det.

13872746_10153909697668845_6561611723124217550_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg mig på Instagram