Et nyt kapitel

Jeg skal til en clairvoyant

14344859_10154041040273845_5486651031643581088_n

Der er ingen tvivl om, at jeg altid har troet på liv mellem himmel og jord. Jeg har haft nogle hændelser som har været uforklarlige for mig og dermed forstærket min overbevisning. Engang da jeg var teenager og var alene hjemme om morgenen, stod jeg i køkkenet og skulle lave noget morgenmad. Jeg kan huske at jeg havde natkjole på og dermed bare ben. Pludselig mærker jeg en vind der flyver rundt om mine ben i et 8-tal flere gange. Det var så scary, at jeg løb ind på mit værelse og under dynen igen.

Efter min fars (stedfar) død i oktober 2014, har jeg set Victor opføre sig lidt underligt. Kort tid efter hans død kunne Victor finde på at sidde og stirre ind i væggen og sige ‘a det’, mens han peger. Jeg kan jo ingenting se, da der ikke er noget på væggen. Jeg kunne ikke fortælle ham hvad det var, da jeg jo ikke kunne se noget. Jeg fortalte det så til min kæreste – som på ingen måde tror på noget overtroisk!! – og var sikker på at der måtte være en logisk forklaring. Han troede i hvert fald ikke på at det kunne være min far, som Victor kunne se. Efter noget tid hiver min kæreste pludselig fat i mig og siger, at han tror jeg måske alligevel havde ret. For nu havde han også oplevet Victor pege ud i den blå luft, mens han siger ‘a det’. Det syntes han selv var ret creepy, at han så også begyndte at tro svagt på det. Han er selvfølgelig stadigvæk ikke overbevist, men dengang indrømmede han at der godt kunne være noget. Efterfølgende når Victor sagde det, sagde jeg bare at det var morfar som var forbi og sige hej. Nu siger Victor det ikke længere og jeg tror slet ikke han kan mærke ham. Plus at han jo slet ikke ved hvem han var eller hvordan han ser ud. Nu er der kun én morfar som fylder meget i Victors liv, og det er ham vi kan ringe til hver dag og som lever i bedste velgående <3

Indlægget blev lige lidt længere end hvad jeg egentlig ville skrive om. Min pointe med det her indlæg var, at min lillesøster og jeg endelig skal til en clairvoyant på tirsdag. Sessionen er kun genforenings/afdøde kontakt, da vi rigtig godt kunne tænke os at høre fra vores far (min stedfar). Om han dukker op, ved vi jo ikke. Men vi er i hvert fald meget spændte og allerede nu klar på, at vi kommer til at tude helt vildt <3 Jeg glæder mig til at fortælle jer om det og håber ikke vi går skuffet derfra.

Stay tuned!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt kapitel