Når et barn mister livet

Tryghed for mor og baby

Line13-14 579

Jeg tænker ofte på hvad jeg kan gøre anderledes i denne graviditet/barsel, end med min førstefødte. Der er jo selvfølgelig ting jeg/vi vil gøre anderledes denne gang, end første gang. Vi er også mere selvsikre nu og ved, at baby ikke er ligeså skrøbelig som mange egentligt behandler dem <3 Derfor håber jeg også på sin vis at det bliver lettere denne gang, men alligevel hårdere på en anden måde – da jeg jo ligesom er blevet mor til to!

Jeg havde en Björn Borg bæresele til Victor da han var helt lille bitte. Jeg brugte den faktisk ikke særlig meget og syntes ikke at den var vildt god – hverken for ham eller jeg. Så denne gang er jeg på udkig efter en vikle, da den har en helt anden pasform end en standart bæresele.

Der gik selvfølgelig ikke længe før jeg faldt over en, som allerede er købt og kommet hjem. Det er en økologisk bæresjal/vikle fra Babylonia, som jeg har købt HER. Jeg har købt den i sort, da det er den farve som mest går med. Men den findes i rigtig mange forskellige farver, lige fra lyserød og til grå. Den ser så behagelig ud, både for mor og barn at jeg tænker den kun kan blive et hit herhjemme. Ikke nok med det, så håber jeg at jeg bliver så glad for den, at jeg vil bruge den hele tiden. Så har jeg pludselig to hænder frie til Victor, mens jeg samtidig giver tryghed til prinsessen, ved at hun ligger helt inde til min krop og bliver lunet.

Jeg kan slet ikke vente med at tage den i brug!! <3

babylonia-baresjal-tricot-slen-sort

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når et barn mister livet