Det var tæt på at blive meget pinligt

Jeg er så stresset

Der bliver ikke rigtigt blogget fortiden, men det skyldes at der foregår så mange forskellige ting i det lille hjem, at jeg slet ikke har overskud til at blogge.

Ellie skal døbes på lørdag og jeg føler mig slet ikke klar endnu – det troede jeg ellers at jeg var. Men nu da vi kommer tættere på dagen, kan jeg godt mærke stresset i min krop! Det er meget vigtigt for mig at det hele spiller, lige fra maden, til tøjet, til dekorationen. Der er i hvert fald ikke sparet på noget, lad mig sige det sådan.

Udover barnedåben, ja så foregår der andre spændende ting herhjemme. Det vil jeg ikke løfte sløret for lige nu, men først når tidspunktet er rigtigt.

Om små tre uger skal jeg også ud og rejse i 14 dage med mine børn, det glæder jeg mig rigtig meget til. Det skal jeg også nok kommer lidt nærmere ind på når dåben er overstået <3

Jeg håber i har haft en dejlig påske.

img_0286

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • Jeg har tidligere været ramt af stress, og benyttet et stress psykolog til at hjælpe mig. Det er vigtigt at man lytter til sin krop og de faresignaler, som kan komme. Det er super godt at komme ud og rejse i 2 uger og tømme hovedet for dagligdagens problemer, men hvis du har tendens til at opleve symptomer på stress, så er det godt at snakke med nogen om det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var tæt på at blive meget pinligt