Jeg skal rejse alene med mine børn

Jeg er så lettet!!

img_0547

Jeg kan slet ikke beskrive hvor lettet jeg lige er blevet!!

Den 13 april tog vi på kommunen for at få lavet et pas til Ellie. De spurgte os hvornår vi skulle rejse og jeg fortalte dem at det “først” var den 7 maj. Damen sagde at så var der masser af tid og det var intet problem for os, at nå og få passet. Optur og så tænkte jeg ikke mere over det!

i sidste uge syntes jeg dog at det var underligt vi ikke havde modtaget det endnu. Så om torsdagen ringede jeg til kommunen for at høre hvad status var. Damen i rører fortalte mig at passet var sendt den 24 april, altså for fire dage siden. Hmm, LIDT underligt det så ikke er kommet endnu, men ville give det til i starten af denne uge.

Mandag intet pas, tirsdag intet pas og nu begynder jeg at stresse helt sindssygt over det. Så jeg prøver at få fat på den tyrkiske ambassade her i dk for at høre dem om man godt må rejse ind i deres land med er midlertidigt pas. Jeg ringer til alle de numre jeg kunne finde på deres hjemmeside, både mandag OG tirsdag – men der er INGEN som tager telefonen. For hulen da hvor er det irriterende! Tirsdag vælger jeg så at sende en mail, men tænkte at jeg nok heller ikke ville få svar der. En time efter jeg har sendt mailen ser det ud til at jeg har heldet med mig. Den tyrkiske amsassade har sgu svaret mig! Til lettelse skriver de at man godt må rejse ind i deres land, så længe det er et midlertidigt dansk pas. Fedt, så er jeg ikke så bekymret over passet længere, hvis det nu ikke skulle nå at komme med posten.

Men men men, mine bønner er hørt. Igår lå Ellie’s pas i postkassen og jeg kan nu ånde 100% lettet op! Hvor dejligt.

img_0548

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal rejse alene med mine børn