Ferien med mine børn

Hjælp til sutteflaske

Lige indtil nu har jeg ammet Ellie og jeg syntes det har været fantastisk!

NU er jeg bare kommet til et punkt, hvor jeg har brug for at løsrive mig lidt mere fra hende. Det kunne være rart at få noget mig tid – uden at det kun skal være en time agtigt. Eftersom hun også er startet på grød (det går dog mega langsomt), så er min mælkeproduktion også faldet en del. Pga den er faldet, føler jeg ikke længere at jeg kan mætte hende ordentligt. Jeg er derfor kommet til den konklusion om, at jeg gerne vil starte på erstatning. BUM!

Jeg har kun været igang i et par dage, men det stinker og går vildt dårligt. Hun gider på ingen måde at tage imod den – på trods af at suttehovedet er den samme som hendes sut. Har endda også prøvet at malke ud, så det var min mælk hun fik igennem sutteflasken – men det hjælper heller ikke. Tænker jeg vil prøve at give erstatning i kop, for at se om hun egentligt godt kan lide det, eller om det er suttehovedet på flasken den er galt med.

Ellie bliver jo 6 mdr. i næste uge og jeg har læst, at det er svært at skifte til flaske når barnet er så gammelt. Så hvis nogle af mine læsere har stået i samme situation som os, må i meget gerne komme med jeres input.

19030451_10154819354483845_9160522191147071128_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

9 kommentarer

 • Caroliiinefares

  Nu ved jeg ikke hvilke mærke sutteflasken er, men her var Philips avent flaskerne med suttehovede der ligner et bryst det bedste. Og så den med 3 huller hvor det ikke suser igennem, men de næsten skal arbejde lidt for mælken (ligesom når vi ammer) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Jeg har prøvet Philips Avent til hende, men det er noget tid siden nu. Så det kunne være jeg skulle prøve at give det et forsøg til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Hej Line Sofie. Føler virkelig med dig. Da Josefine var 6 måneder ville jeg også over til flaske men det var helt umuligt. Efter MANGE forsøg, forskellige flasker mm. og forskellige MME fik min svigermor Josefine og jeg gik en tur. Da jeg kom tilbage havde hun drukket flasken og siden var der ingen problemer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak!! Ja har også godt hørt at der er andre som skal tage over end moren. Men det er bare lidt svært når det er mig der er sammen med hende mest hehe. Min kæreste prøvede at give hende en, men der gik hun også helt bananas! Han har dog heller ikke nogen tålmodighed til det – great.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hvilken flaske brugte i??? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Prøv evt. At købe en flaske fra mam. Det var den eneste min datter ville have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det har jeg, men den gider hun heller ikke 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mit bedste råd er klart at lade dem ligge på ryggen selv og så få flasken. Det har både hjulpet ved min søn og datter 😊. Men måske du allerede har prøvet det 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferien med mine børn