Min første uge med personlig træner

Rejser i næste uge + en overraskelse

20638628_10155006642503845_9212884420200829229_n

Sådan hupti wupti blev der lige pludseligt bestilt flybilletter til Tyrkiet igår. Jeg tager afsted torsdag i næste uge og kommer hjem torsdag ugen efter. Det er kun Ellie og jeg som tager afsted. Jeg må nemlig ærligt indrømme, at efter min tur med dem alene sidst, skal der gå nogle år før jeg gør det igen.

Faktisk, så er der noget som jeg ikke har fortalt jer endnu. MIN SKØNNE MOR SKAL GIFTES!!! Det skal hun den 9 september og i den anledning har jeg ageret som ‘wedding planner’. Det er sjovt, men da også en smule stressende hehe. Det vilde er, hold nu fast, at lige efter vielsen tager vi direkte i lufthavnen og flyver til Tyrkiet. Min mor og hendes mand vil nemlig hellere holde festen i Tyrkiet – hvilket man jo godt forstår! Så et par dage efter vi er landet, holder de festen. Jeg har været på den location hvor festen skal holdes på, men fordi jeg er så meget inde over deres bryllup, syntes de det kunne være fedt hvis jeg kom derned inden også. Det vil jeg rigtig gerne, for syntes det er sjovt og specielt fordi de gerne vil have min mening <3 Så bliver man da glad.

Det er blandt andet også derfor jeg kun tager Ellie med. Det er lidt nemmere når det kun er ét barn man skal holde øje med. I forhold til min træning, så vil jeg bare fortsætte det dernede samt holde kosten – så godt jeg kan! Håber jeg kan få mig et træningsprogram med mig i bagagen.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

6 kommentarer

 • Tina KH

  Stort tillykke med din mor og hendes tilkommende:-)
  Spændende opgave du har fået og lyder super du skal se stedet inden, nyd det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jojo Andersson

  Måske vi kan være med på det med kosten, ja det kan da ihvertfald ikke skade os 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kan ikke huske om du har fortalt det før, men er din mor flyttet til Tyrkiet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første uge med personlig træner