Min kjole

Det vejer jeg idag + strækmærker

img_3383

Efter jeg stoppede mit forløb med personlig træner har jeg faktisk slet ikke fået trænet. Der har dog også været rigtig mange ting op til min mors bryllup, og så har vi været på 14 dages ferie. I lørdags landede vi i dk igen og jeg har haft travlt lige siden!

Nå, det interessante er jo egentligt hvor meget jeg vejer idag! For små 3 uger siden vejede jeg 61,4 kg og idag vejer jeg 59,0 kg.

Jeg fik faktisk et chok over det, troede jeg ville veje mere. Men jeg klager bestemt ikke, er tværtimod tilfreds med hvordan min krop ser ud.

En anden ting som jeg er mindre tilfreds med, det er så mine strækmærker! De er ikke synlige som sådan, men de er der…. Jeg har fået dem på indersiden af mine lår, øv. Men det kommer selvfølgelig ikke bag på mig, eftersom jeg har født to børn. Og ja, jeg er godt klar over at størstedelen af kvinder har strækmærker. Men når man først lige har fået dem, skal man lige lære at embrace dem 😉

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kjole