Se Ellie's nye guldarmbånd

Jeg elsker at være mor

img_2754

Nu hvor jeg er blevet mor til to, er der selvfølgelig mega meget at se til og ikke meget tid til at slappe af! Søvnen i denne uge har nærmest været ikke eksisterende. Jeg har været oppe flere gange om natten – med begge børn. Hvis ikke det er det ene, ja så er det det andet. Min kæreste er typen der sover fra det hele, han vågner ikke engang ved, at Ellie dasker til ham og siger klynke lyde. Det er ikke sjovt når jeg er i det andet værelse med en dreng, som hellere vil sove på sofaen end i sin seng. Victor han står seriøst op i løbet af natten og går ind i stuen med sin dyne, fordi han vil sove på sofaen. Hver gang skal jeg overtale ham til at sove i sin egen seng og slutter så af med at nusse ham. Bare i nat var jeg ude af sengen 6 gange – 6 GANGE!!! Jesus Christ.

Men når det så er sagt, så hviler jeg mere i mig selv og min rolle som mor til to. Jeg nyder meget mere min barsel denne gang. Ord kan slet ikke beskrive hvor meget jeg elsker at være mor. Jeg føler mig så heldig over, at de har valgt mig. Tænk jeg kan være så heldig at have en dreng og en pige! Jeg stopper stadigvæk op nogle gange, fordi jeg slet ikke kan forstå hvor værdifuldt mit liv er blevet.

Jeg vil absolut ikke bytte de søvnløse nætter, tigerspring, lorte bleer eller ulvetimen for noget andet i verden <3

God weekend.

img_2752

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se Ellie's nye guldarmbånd