Et glimt af Ellie's værelse

Kæreste tur til udlandet

22528488_10155182022303845_8661838377130187134_n

Nu hvor vi har to små børn er der rigeligt at se til i hverdagen. Faktisk, så glemmer man hurtigt kærligheden og hinanden – og sådan skal det jo ikke være! Derfor syntes vi, at det er vigtigt at man engang imellem lige stopper op og stikker en finger i jorden.

Det sjove er, at både min kæreste og jeg havde samme tanke, om præcis den samme by og præcis den samme dag!! What are the odds?!?!

Vi har begge to en forkærlighed til London – og specielt i juletiden. Det er seriøst det hyggeligste sted at være og deres juleudsmykning på gaderne er en oplevelse i sig selv. Vi har været afsted to gange før og bliver mere og mere forelsket i London, for hver gang vi har været der.

Så nu tager vi en kærestetur igen, dog først til december! Men hold nu op hvor vi glæder os, vi skal bare hygge, slappe af og spise masser af god mad. Denne gang tager vi ikke afsted for at shoppe, men mere for at komme på gode restauranter og barer. Så hvis i har nogle gode steder som vi skal prøve, må i meget gerne smide en kommentar <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

6 kommentarer

 • Kristina Zimmermann

  En aftentur i Winter wonderland- så bliver det ikke mere kæreste turs agtigt i London ❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita Salmon

  Jeg vil på det højeste anbefale Jamie Olivers italienske restaurant ☺️ Det er fantastisk mad og den ligger i det hyggeligste område! Dog skal man booke bord, ellers kan man vente mange timer på et ledigt bord ☺️
  https://www.jamieoliver.com/italian/restaurants/covent-garden/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvis man er til indisk er Dishoom et must! Ej jeg vil tilbage til London kun for deres mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det vil jeg lige tjekke ud, tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et glimt af Ellie's værelse