BLACK FRIDAY/WEEK

PÅ FREDAG!!!

airplane-flying-in-sky-picspaper-com-600x375_masolata

Jubiiii, jeg glæder mig som et lille barn til at komme afsted!! Det gør min kæreste også, på trods af at han er syge lige nu. Ikke så god timing! Meeeeen, jeg håber at han når at blive nogenlunde rask så vi kan få en god tur <3

Jeg elsker simpelthen London i juletiden. Det er så hyggeligt og romantisk. Vi ser virkelig frem til god mad morgen, middag og aften. Det er ikke en shoppingtur denne gang, men bare en hygge tur hvor vi skal drikke og spise og nyde hinanden selskab. Nåh jo, så er det jo uden børn….. DET bliver virkelig skønt! Sove en hel nat uden afbrydelser og kunne stå op når man har lyst.

christmas-stock-image

screen-shot-2014-11-10-at-12-04-43

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY/WEEK