Tillykke til min store dreng

Video: Sådan friede han!!!

Det her indlæg har vidst været længe ventet og spændingen er trukket godt ud.

Som de fleste af jer ved, var vi i Tyrkiet for at holde min mors bryllupsfest. Her skulle vi være i 14 dage og om mandagen skulle vi holde min mors bryllupsfest (vi ankom om lørdagen). Vi var i de mest vanvittige smukke omgivelser på en restaurant ud til stranden. Min mor (og hendes mand) har virkelig kræset om detaljerne til festen og der manglede virkelig INTET. Alt fra dekorationen, til blomsterne, til maden og ja, stedet i sig selv var spektakulært! Det var den smukkeste bryllupsfest jeg nogensinde har været med til <3

23130872_10155217316683845_3047608070769090161_n

Vigtig info inden han gik på knæ:

For to år siden var vi i Amsterdam for at fejre min mors 50 års fødselsdag. Det var uden børn, så der blev spist, hygget og drukket igennem. Den ene aften vi var ude at spise, havde min kæreste drukket sig fuld i rom og cola (typisk ham). Dog med meget hjælp fra min mors forlovede, for han sørgede for, at drinksene kom væltende. Nå! Men det er så her, at det hele udvikler sig til en mega sjov aften. Som aftenen skrider frem og i takt med at min kæreste bliver mere og mere fuld – bliver han til en komiker – faktisk en vældig god én af slagsen. Han kan komme på de mest latterlige historier og ideer, at det nærmest ikke er til at forstå hvor han får det fra.

På et tidspunkt siger han så, at han rigtig gerne vil OPTRÆDE med et nummer til deres fortstående bryllup. Omg hvad sagde han lige der?!?! Men jo den er god nok! Han ville gerne optræde med et nummer, lavet specielt til dem. Haha, i skulle virkelig have været der. Dette nummer han vil optræde mig bliver mere og mere underlig, at min mor tilsidst sidder og tuder af grin over de ting han finder på. I kan lige få nogle stikord: nummeret skulle hedder “Elderflower revival” (hvor fanden får han det navn fra?!?!?!), hans kunsternavn var Chaiselong John og min mors mand skulle hedde Dragon. Så var der noget med, at han skulle løbe nøgen rundt med et viskestykke i røven og min mormor skulle løbe efter ham og prøve på at fange det. Hahhahaha! Øøøhhh okeeeey. Det skal lige siges, at min mormor var til stede under denne samtale. Nå men det hele udviklede sig bare til noget helt fucked, men det var pisse sjovt og vi alle græd af grin!

(Billedet herunder er fra Amsterdam turen 2015 <3)

22815046_10155217319738845_3835311897471827604_n

Tilbage til bryllupsfesten i Tyrkiet:

Efter vi havde fået begge børn til at sove i deres klapvogne og jeg endelig kunne sætte mig ned, rejste min mor sig op for at holde en tale. Hun starter talen ud med netop at fortælle at hun kunne huske, at hendes svigersøn havde lovet hende et nummer fra dengang vi var i Amsterdam. Allerede på det her tidspunkt tænkte jeg….. FUCK, det bliver så pinligt det her!!!!! Min kæreste rejser sig op og viser, at han er klar til at optræde for os allesammen. Min mor siger så, at han skal bruge noget hjælp. Så min lillesøster og min mors mands søn får besked på at filme det imens og at jeg skal være dommer. Når nu jeg skulle være dommer, så skulle jeg sidde på en stol midt på dansegulvet. Ååååh fuck tænkte jeg bare, jeg var nemlig 100% sikker på at han skulle til at strippe foran allesammen (han er typen som godt kunne finde på det – iskold!).

Jeg bliver ført til dansegulvet og alle gæsterne samles i en halvmåne rundt om os. Igen, jeg havde på intet tidspunkt troet at han ville fri til mig. Det skænkede mig ikke én tanke. Jeg var sikker på jeg skulle udsættes for noget pinligt!

Inden jeg overhovedet ser mig om, går han på knæ foran mig og spørger mig om jeg vil giftes med ham!!!! Whaaaaaaat <3 Der går nogle sekunder før det rent faktisk går op for mig, hvad der lige er sket. Jeg siger selvfølgelig JA og med det samme bryder jeg sammen og glædestårerne løber ned af mine kinder <3 (Jeg havde selvfølgelig ikke vandfast mascara på). Det var en total uforglemmelig aften, som havde været planlagt helt ned til mindste detalje – og jeg blev virkelig taget i røven!! Måden kunne ikke være mere perfekt. Det skal lige siges, at det var min mor og hendes mand som ønskede at han skulle gøre det til deres fest. De har oven i deres eget bryllup også hjulpet min kæreste med, at finde den helt perfekte ring til mig. Så et STORT TAK igen, sender jeg til min mor og hendes mand <3 Kjolen jeg har på i videoen kan købes lige HER!

22886288_10155217316678845_56524725423619859_n

(Jeg undskylder på forhånd den dårlige kvalitet, men det er optaget på en mobil)

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke til min store dreng