PÅ FREDAG!!!

Pludselig angst/tvangstanker ved at skulle flyve

Jeg har aldrig været bange for at flyve – det har aldrig været en skræk som det kan være for andre. Jeg har dog altid haft problemer med mine ører (ja jeg er ørebarn!) og har aldrig rigtigt kunne finde ud af at udligne trykket i mine ører. Mest af frygten for at det skulle gøre ondt – for det gør det altså!

Nu hvor jeg er blevet voksen er jeg blevet meget bedre til at udligne trykket, det er dog kommet inden for de seneste par år. Så det er jo fint! En typisk indflyvning til kbh for mig har næsten altid end ud i, at jeg sad og græd af bare smerter i mine ører. Jeg syntes virkelig at indflyvningen til kbh er så forbandet lang!!

Nå men det jeg egentlig ville med det her indlæg er, at fortælle jer, at jeg pludselig har fået angst/tvangstanker for at flyve. Men det kommer kun når mine børn ikke er med mig! Jeg får en slags angst for at styrte ned og at jeg aldrig får dem at se igen. Eller at de kommer til at mangle deres mor og far resten af livet! Jeg ved godt det lyder herre plat, men det er sandt. På trods af, at chancerne for at dø i en bilulykke er større!

Er det bare mig der har det sådan, eller er der også nogle af jer som har fået det sådan, efter i har fået børn?!

82edc26c-ec9e-48c3-bc50-f97c6b32c185

d46a9f39-a4fb-427b-8152-27b3727c1ce4

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • Caroline strandvig

    Åh jeg kender det alt for godt, jeg har udviklet OCD efter jeg har fået børn 🙈 Jeg er så bange for at jeg skal miste mine børn (6 og 3 år) eller som du skriver, de skal leve livet uden en mor 😳 Jeg forsøger at slå det hen hver gang tankerne/angsten kommer for jeg bliver nødt til at forsøge at leve normalt og pigerne skal når den tid kommer ikke hæmmes fra oplevelser pga mig. Lige den med flyvning står jeg fuldstændig hvor du står, forrige år fløj min mand og jeg til Berlin og de 50 min den flyvetur tog var de væreste i mit liv, jeg græd og var helt ulykkelig fordi jeg savnede min børn og følte jeg aldrig skulle se dem igen 🙈 Nu griner jeg lidt af mig selv fordi jeg godt ved jeg er skrup skør, men det altså de følelser og tanker jeg for 😂😂 jeg prøver generelt at grine lidt af det, da jeg tænker man alting bliver lidt lettere med et lille grin eller smil 😅 (Ikke at det lykkedes altid, men det et forsøg værd) ønsker dig og din lille familie det bedste 😚

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ FREDAG!!!