Jeg har klippet min søns hår for første gang

Denne her kan jeg ikke leve uden!

Annonce for Avezu

26166508_10155366321013845_5801348147874476152_n

Jeg er nok den der type der ville ønske, at jeg var født med glat hår! Mit hår er ikke krøllet, men har bølget hår med fald i. Jeg elsker mit lange hår og vil nok altid have det. Med mindre jeg får en hjerneblødning på et tidspunkt og vælger at klippe det kort. Personligt er jeg helt vild med pagehår, jeg syntes det er såååå flot! Men jeg tror desværre at jeg ville fortryde det lynhurtigt.

Nå, men jeg elsker som sagt glat hår og ville elske hvis jeg bare kunne vågne om morgenen og det bare sad. Men desværre er det ikke sådan. Derfor har Avezu været så søde at sende mig en GLATTEBØRSTE!!!! I’m mean come on – hvorfor har jeg ikke haft sådan en før i mit liv. For det første er mit gamle glattejern udueligt og bliver aldrig rigtigt varmt. For det andet, hvem ville ikke kunne glatte OG børste sit hår på én og samme tid?? Det er jo den perfekte opfindelse.

Jeg har aldrig prøvet en glattebørste før Avezu sendte mig en og jeg må ærligt indrømme, at jeg er ubeskriveligt glad for den! Det er så nemt at bruge den og så glatter den super godt. Det eneste man skal gøre er, at sætte den i en stikkontakt og trykke på én knap – og så er man ligesom igang.

Jeg kan uden tvivl anbefale glattebørsten til ALLE! Jeg vil helt sikkert bruge den fremover og have den med mig når jeg skal ud og rejse. Det er jo perfekt at man ikke både skal have en almindelig hårbørste med og et glattejern. Nemmere bliver det altså ikke.

Du kan finde alle deres glattebørster HER. Den jeg har er på tilbud lige nu til kun 299 kr!!! Førpris var 1099kr!! Så skynd dig ind og køb den nu.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

 • Janni

  Hej Line Sofie
  Dejligt du viser en video af det 🙂
  Hvilken en af børsterne er det du har?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg har godt lagt mærke til den før, men egentlig hele tiden troet at den var blæst ret meget op og ikke var så effektiv som den lyder, meeeeen hvis du kan stå inde for at den faktisk virker, så skal jeg da også have anskaffet en! 😉😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Jeg havde det faktisk på sammme måde indtil jeg selv prøvede den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har klippet min søns hår for første gang