Denne her kan jeg ikke leve uden!

Nyt år nye sneakers!

Annonce

Kender i www.footway.dk ? Hvis ikke, så gør i det i hvert fald nu. De har hundredevis af sko, støvler, sneakers, sandaler – ja jeg kunne blive ved. Og ved i hvad det bedste er? De har de fede mærker som Nike, Adidas, Hilfiger, Birkenstock, Ilse Jacobsen og mange mange flere endnu. Der er selvfølgelig ikke kun sko til mig, men også resten af familien. De har nemlig både til kvinder, mænd og børn!

Jeg havde så svært ved at vælge et par, at jeg endte med at vælge to par.

Jeg fandt disse fede Reebok Classic sneakers i de flotteste pastel farver ever. Dem var jeg 100% sikre på at jeg bare måtte eje! Da jeg modtog dem mee posten blev jeg så ivrig, at jeg havde dem på samme dag. Nok ikke det smarteste når vejret ikke er så godt! Men hold nu op hvor er jeg glad for dem og alle har spurgt hvor jeg har købt dem henne.

bc38eedf-0f74-4488-bf82-e2e86d9074b2

244d0038-8704-4ea5-8ba4-92adc9ffa3da

Det andet par jeg bestilte måtte jeg returner da de var lidt for små i størrelsen. Men det var så nemt, da man bare sender pakken retur i det man har modtaget den i. Så skal den bare afleveres til den pakkeshop som Bring står for.

Footway har gratis fragt og 180 dages retur! What’s not to love? Jeg kan helt klart anbefale dem og de har virkelig mange fede sko at vælge imellem.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne her kan jeg ikke leve uden!