Opskrift på den bedste kanelkage

25% på vintertøj

Sponsoreret

Efteråret og vinteren er meget snart på vej og derfor er jeg allerede på udkig efter overtøj til mine børn. Jeg er stort set altid bagud hvad det angår og køber det altid i sidste øjeblik! Men i år har jeg besluttet mig for at det skal være slut.

Jeg har derfor allerede nu flyverdragt i hus til Ellie og vinterjakke til Victor. Jeg gad egentligt godt at de skulle matche, så jeg fandt disse styles som så vildt godt ud sammen. Det er meget sødt når de er på legepladsen sammen og rigtigt kan matche. Direkte link her.

Jeg er så heldig at jeg har fået en rabatkode som giver jer 25 % på alt tøj fra Isbjörn. Koden hedder Danmark2018 og gælder frem til den 31. september.

(gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller andre mærker end Isbjörn)

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på den bedste kanelkage