Forsømt og dårlig samvittighed!

Vi er skide uheldige

For at sige det mildest talt…

Det har godt nok ikke været en nem uge for os. Egentligt troede vi at alt var på plads med den gamle lejlighed og det hele bare spillede – men nej.

For halvanden uge siden var en mulig ny lejer oppe og se vores lejlighed. Personen var begejstret og stod som nummer 1 i køen til den. Man skal selv have opvaskemaskine og komfur med, men da alt dette er i det nye hus, ville vi høre om personen ville købe det. Det ville vedkomne gerne og vi blev enige om en pris + at vi også gav alle vores gardiner med i prisen. Jackpot tænkte vi, for så var vi fri for at afmontere og slæbe det ned fra 2.sal. Nogle dage efter får vi en sms om, at der er nogle problemer med kommunen, som ikke mener at personen har råd til den.

Virkelig lorte situation det har bragt os i, da vi jo havde lavet det her overdragelsesdokument med opvaskemaskine, komfur samt gardiner. Vi skulle have fraflytningssyn af lejligheden igår og i tirsdags finder vi så ud af, at vedkomne 100% IKKE skal overtage lejligheden alligevel. Det betyder at vi kun havde en halv dag til at fjerne alle tingene, da alt skal være tømt inden!

Jeg går straks igang med at ringe rundt til ejendomsmesteren, udlejningen osv. For at finde ud af, om vi kunne få lov til at rykke fraflytningssynet. Det skal lige siges, at vi har betalt husleje til den 14/8 – så vi håbede jo på at vi kunne få lov til at rykke det hele. Efter flere opringninger går det så endeligt op og vi har nu fået rykket det til den 14/8! Halleluja!

Nu har vi heldigvis små 14 dage til at finde ud af om en evt ny lejer vil købe det, eller om vi skal flytte det. Men nu har vi ingen stress og det er virkelig rart!! Det har virkelig været nogle forfærdelige hektiske dage og hvor er vi bare allerede trætte af alt det bøvl der hører med til en flytning.

Lige som man troede at det hele bare kørte på skinner.

IMORGEN får vi nøglerne til rækkehuset og tiden går kun for langsomt!

Jeg skal nok holde jer opdateret.

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • Pyh, godt I fik lidt tid at løbe på – flyttede forrige december oven i jul og alt muligt, med tons af planer og frygt for 2 x dobbelt husleje i tre måneder – havde multistress 😅 Håber det hele flasker sig.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsømt og dårlig samvittighed!