Perfekt forårs frakke

Om at vælge vielsesringe

Reklame for VANBRUUN

Vi har endelig fået sat datoen for vores kommende bryllup og kirken samt lokationen for festen er nu booket. Jeg kan slet ikke beskrive hvilken lettelse det er endelig at have fastlagt disse ting! Som mange af jer ved blev vi jo gift den 08.02.18 på rådhuset, så i princippet er det en kirkelig velsignelse vi skal have næste år. Men altså lad mig lige slå en ting fast! JEG SKAL GIFTES (igen!), men denne gang i en kirke, med en brudekjole der kommer til at koste mere end 200kr og med et brag af en fest bagefter. Alt dette vil jeg ikke “snydes” for, da det nok et eller andet sted er noget jeg altid har drømt om at få lov til at opleve.
En anden ting som jeg virkelig glæder mig til er, at give min mand en ring på fingeren. Jeps du læste rigtigt. Han fik ikke en ring da vi blev gift på rådhuset, da vi ville vente til vores kirkebryllup. Men nøj hvor jeg glæder mig til at se ham med ring på NU!! Det må være en vild følelse at se ens mand med ring på – kan slet ikke vente.

(‘Louise’ alliancering fra VANBRUUN)

Egentligt har jeg ikke behov for at vores vielsesringe skal matche. Jeg tænker at jeg gerne vil have en alliancering, enten med sten hele vejen rundt eller på halvdelen af ringen. Hos VANBRUUN har de virkelig et smukt udvalg af flere forskellige vielsesringe heriblandt allianceringe. Jeg er helt vild med deres allianceringe af modellen ‘Louise’, den er så fin og romantisk. Hertil skal det nævnes, at deres priser er noget alle kan være med på. Jeg har ikke behov for at min ring skal koste det hvide ud af øjnene – så længe jeg syntes at den er smuk og stenene er ægte, så er jeg glad. Min mand ønsker sig en ring der ikke er for tynd og vattet (hans eget udtryk), den skal derimod være bred og gerne børstet – altså ikke en glat ring. Her så jeg at VANBRUUN har en ring der hedder FRANK, som jeg tænker passer perfekt til de krav han har.


(‘Frank’ vielsesring fra VANBRUUN)

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt forårs frakke