Brudepige kjolen

Storm over Ramasjang

Reklame


(Sådan her så børnene ud efter forestillingen)

I fredags var børnene og jeg så heldige at komme i Østregasværk teater og se det fantastiske teaterstykke ‘Storm over Ramasjang’ med Motor Mille, Hr. Skæg og Onkel Reje.
Victor og Ellie har været meget spændte og det har jeg virkelig også. Af deres første tur i teatret at være, så er jeg glad for at det var dette stykke de skulle ind og se. Det var et magisk scene setup og man trådte ind i en helt anden verden. Begge børn havde meget store øjne og Ellie skulle være helt tæt på mig.
Jeg vil helt ærligt sige, at forestilling både var for børn OG voksne. Der var flere sætninger fra Onkel Reje som de voksne grinte af – og som kun vi forstod. Forestillingen var meget underholdende og spændende og alle børnene elskede, at de også blev inddraget i stykket.

Både børnene og jeg elskede kostumerne, de var så godt designet og meget fantasifulde. Rekvisitter blev pludselig levende og man blev med det samme draget ind i en magisk Ramasjang verden fyldt med venskaber, gå-på-mod og det at tro på hinanden.

Det var altså en fantastisk dag og vi kan klart anbefale alle børn og voksne til at tage ind og se stykket – i vil ikke fortryde det.

I kan finde flere oplysninger om stykket HER eller læse flere skønne Momster anmeldelser HER.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brudepige kjolen