Bow down bitches!!

Stof til eftertanke!!!!

Skal man grine eller græde over det HER ???? Jeg synes nu at det er lidt sørgeligt.

Hvad er jeres tanker omkring det? Er jeg den eneste som synes det er trist?

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

9 kommentarer

  • Kevin W

    Denne artikel er fyldt med stavefejl og opsætningen er dårlig. Synes det vigtig man forholder sig kritisk til sådan en artikel. Hvis tilfældet er at flere tilmelder sig PH, skyldes det vel at mange unge der ivrige efter oplevelser tilmelder sig og flere ældre efter endt ungdomsuddannelse tilmelder sig en uddannelse, f.eks. Lære.

    Efter som du selv har været en del af PH er det da spændende at få en klargørelse på hvad du selv har udrettetet,her tænker jeg uddannelse, efter din hjemkomst ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg synes stadigvæk at det er sørgeligt hvis denne artikel er sand!
      Jeg har arbejdet i h&m i godt og vel 10 år, med nogle pauser ind imellem. Lige nu er jeg på barsel, men ellers har jeg en leder stilling i h&m (salgsleder). Det her handler ikke om hvad man har “udrettet”……. Så det synes jeg ærligtalt er lidt underligt af dig at skrive, som om at hvis jeg ikke har udrettet noget – har jeg intet at skulle sige i forhold til det her?!?!? Hver sin mening og hver sin smag.
      Men jeg tror du har ret i at flere unge måske hellere vil have oplevelser og så når de bliver ældre måske er parat til at tage sig en uddannelse. who knows?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Uanset hvad – så er det da stadig skræmmende, at unge vælger PH fremfor en uddannelse. Jeg tror ikke de er klar over, hvilke konsekvenser det kan få for dem. Mange tror jo, at det er super cool at være kendt – men alting har sin pris. Der er unge som har noget mellem ørerne og desværre dem som ikke har og det bærer PH også præg af. Jeg må da indrømme, at jeg har set det og du Linesofie var da helt sikkert min farvorit, men jeg stoppede også efter den sæson med Amalies deltagelse, da det i og for sig er det samme som den forrige sæson. Man elsker at elske og hade PH og dens deltager, men seriøst.. Jeg tror det er lige så meget Fame de unge jagter end oplevelser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det kan godt være at det her lyder dumt, men jeg så lidt af sæson 6 og derefter besluttede jeg mig for ikke at se det mere. Desværre synes jeg, at sæsonerne bliver værre og værre, dummere og dummere at se og høre på. Det er sgu sørgeligt at tv3 har valgt at udnytte det på den måde, i stedet for at bibeholde det som de første sæsoner bestod af. Men er selvfølgelig også godt klar over at de er nød til at toppe hver sæson med noget nyt og crazy, så de kan beholde seerne.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det er bare ærgerligt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Det er da SÅ ærgerligt. For som du selv skriver: så bliver sæsonerne samt deltagerne dummere og dummere at høre på. Det hele PH handler om efterhånden – og det er MIN ærlige mening – er sex, druk, sex, druk og mere.. Sex og druk. Nogle vil gerne spille spillet, men det forsvinder lidt i mængden. Der er nogle ting man skal stoppe med, mens legen er god omgikkes blive ved de at sylte ting på og dette program er et af dem.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Kunne ikke beskrive det bedre selv!! Lige præcis..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • elisabeth

    Hej Line Sofie. Det er jo selvfølgelig ret vildt når man lige stiller det op på den måde, at næsten ligeså mange søger ind i et realityprogram som på læreruddannelsen. Men jeg tager artiklen med et gran salt, især fordi skribenten jo selv ‘indrømmer’ at der faktisk var mange flere ansøgninger til læreruddannelsen, bare ikke som første prioritet. Når det så er sagt, så tror jeg det er en udvikling, der helt og holdent skyldes kravene til unge i dag. For nu bare fortsat at tage udgangspunkt i læreruddannelsen, så læste jeg for nylig at selv dén efterhånden kræver et vist karaktergennemsnit – hvilket jeg personligt synes er ærgerligt, da jobbet som lærer jo handler om så meget andet end at være boglig. Derudover vedtager regeringen konstant nye regler og restriktioner, der skal få os hurtigere igennem en uddannelse. Jeg tror det er en udvikling mange har lyst til at gøre oprør imod, bevidst eller ubevidst, og det kan så for eksempel være i udformning af at søge ind i realityland, hvor det er nogle helt andre, af og til tvivlsomme kvaliteter, der kræves. Jeg selv er 19 år, droppet ud af gymnasiet, og i det hele taget forlængst ‘hoppet af ræset’, som jeg kalder det 🙂 Og jeg skal da være ærlig at indrømme at jeg har overvejet at sende ansøgninger til en række realityprogrammer, det har dog kun været de mere ‘overlevelsesudfordrende’ af slagsen, som f.eks. Robinson, da jeg ikke er så god til drinks og drama. Og det har helt klart mere været pengene end berømmelsen der har gjort det, da jeg på et tidspunkt ikke anede hvad dælan jeg skulle gøre for at tjene penge. I dag har jeg heldigvis et job, så hvis jeg ender med at tage springet en dag, bliver det for oplevelsens skyld (men selvfølgelig ville det også være fedt at vinde en halv million) :b I hvert fald, jeg kan sagtens se hvad du mener, så det er på ingen måde fordi jeg er uenig med dig, jeg synes bare der er mange aspekter af det, og specielt med de adgangskrav de videregående uddannelser har i dag. Jeg håber mine tanker kan bruges til noget i denne lille debattråd. Og Line Sofie, igen så må du sgu undskylde mine laaaaange kommentarer, men jeg håber bare du ved at det kun er fordi jeg virkelig synes dine indlæg er værd at tænke over og bruge tid på at besvare 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hvor er du sød hehe 🙂
      Jeg synes da bare at det er dejligt med kommentarere, lange som korte!
      Men jeg synes klart at du har fat i den lange ende her. Det er selvfølgelig ikke til at vide hvad de tænker når de ansøger om at deltage i reality programmer. Nogle af dem har jo sikkert også en uddannelse, men vil deltage for oplevelsens skyld, fame eller for pengenes skyld.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bow down bitches!!