Rabatkode

Til alle jer enlige mødre

Jeg tager virkelig hatten af for jeres arbejde med at være alene med jeres børn. Det kan slet ikke beskrives hvor stor respekt jeg har for jer <3 I kan roligt klappe jer selv på skuldrene og gå med oprejst pande. Det er hårdt arbejde, dag som nat! Nu hvor min kæreste er rejst og jeg er hjemme alene med en baby (som ovenikøbet er syg!), kan jeg virkelig mærke hvor meget det gør for en at man er to til det hele. ALT er jo bare meget nemmere med en hjælpende hånd.

551812640dd21b58c0a694abfe9ff5dd

Victor er pt inde i en periode hvor han ikke kan aktivere sig selv – på nogen måde. Hvis jeg sidder på legetæppet med ham og rejser mig op for at sætte mig på sofaen, går der seriøst ikke mere end 2 min, så har han rejst sig op og står ved mine ben og vil op. Hvis jeg så går hen og sætter ham på legetæppet igen bliver han bare skide sur på mig og brokker sig indtil jeg har sat mig ned på gulvet ved siden af ham. Lege, lege, lege… og lege! og så lige én gang til lege. Hvis ikke det er lege, så er det kun op, op, op og hænge på mor. Aaaargh!!

Jeg er godt klar over at jeg på ingen måde ved hvordan det er at være helt alene med sit barn i en længere periode, for ikke at tale om år (hvis faren eller moren for den sags skyld ikke er en del af barnets/børnenes liv). Men jeg har fået en lille forsmag på det og nemt er det altså ikke. Du skal tænke på: er han sulten, får han væske nok, skal han have en ren ble, fryser han, sveder han, aktiverer jeg ham godt nok, hvad betyder hans hoste, må han få en stikpille, hvad skal han have på af tøj, vil han få det for varmt, bare han ikke bliver kold, hvordan bliver vejret idag, har han ondt, han savler meget – er han ved at få tænder, hvorfor vil han nu ikke spise, er jeg en god nok mor, følger han sin udvikling i forhold til sin alder, skal han have hue på osv osv. Som mor kører din hjerne altid på 110 km/t og mer’ til nogen gange. Selvom jeg har manden og den ekstra hjælp i mit liv, er det stadigvæk rart at få det hele på afstand en gang imellem. Det at få fornyet sin energi så man igen kan være den der supermom som alle mødre er, er bare så utrolig vigtigt! Så håber virkelig på jeres vegne, at i har nogle gode forældre, venner, naboer osv. som kan hjælpe jer med at passe den lille når det hele brænder på og man har brug for en pause. For lad mig lige sætte én ting på det rene!!! DU ER IKKE NOGEN DÅRLIG MOR FORDI DU HAR BRUG FOR EN PAUSE VÆK FRA DIT BARN!!! <3 Det er helt naturligt og burde være en fast ting for alle mødre. Du kan ikke give dit barn en bedre gave end at have energi og overskud til ham/hende.

10291689_10152222516778845_7973439881742153916_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode