Jeg ved godt at det er mega dumt, men...

Ulykkesfugl nr 1

Fotografi den 16-11-14 kl. 19.11 #2

IMG_7327

(ja jeg har lige ét vippe extensions hår tilbage haha, det sidder vildt godt fast, men det kan man jo ikke se når jeg har mascara på)

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg havde jeg stukket mig selv i øjet med en nål. Til dem af jer der ikke har læst det kan læse det HER så i ved hvordan det skete.

Efter (hold nu fast her!!!) 5 TIMER på akutmodtagelsen kom jeg endelig til. Hold nu kæft hvor var det nedern at sidde der, var tæt på at tage hjem flere gange fordi jeg ikke kunne overskue den ventetid. Snakkede med damen i receptionen og hun fortalte at det var pga ambulance patienterne. Ambulancerne blev ved med at komme, det var helt sygt! Og alle de tilskadekommende kom jo i første række og havde optaget alle akutmodtagelsens rum. Så hver gang der kom en ambulance fik jeg bare dobbelt op på nedtur på!!

Lægen der tilså mig gav mig først nogle bedøvende dråber i øjet, herefter nogle guler dråber som på en eller anden måde skal sætte sig på det sted der skulle være noget galt med. Og den var så god nok med mit øje! Jeg havde fået en rift på hornhinden som nu skal behandles med antibiotika  2 gange dagligt i fire dage. Bum. Jeg har fået en klap med hjem, men kan slet ikke holde ud at have den på. Det er som om den presser mit øje indad hehe, så den er virkelig ubehagelig.

God søndag til jer <3 Håber i hygger med dem i elsker og skal se en rigtig god film med en masse sødesager.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

5 kommentarer

  • Bettina

    Eeeeej det er jeg ked af at læse.. Du er da så uheldig… God bedring! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg bruger også konsekvent en nål til at rette vipper – det er bare det der virker bedst!
    Jeg må holde tungen lige i munden når jeg gør det fremover og håbe at det aldrig sker for mig. 😉
    Rigtig god bedring med øjet! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det har også altid virket bedst for mig hehe, men må nok sande at det ikke er det bedste redskab 😀
      Tak 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Aaarh, av for den! Kan sagtens følge dig.. Jeg bruger godt nok ikke en nål, men de der plastik tandpinde hvor der er tandtråd i den ene ende, og en spids i den anden ende, hvilket er den jeg bruger til at skille mine vipper med. 🙂 Jeg kan ikke undvære dem, og har da også et par gange kommet til at ramme øjet, hvilket gør mega ondt, men måske jeg er heldig at de ikke kan skade øjet ligeså meget som en nål kan. 🙂 God bedring med øjet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ved godt at det er mega dumt, men...