Ny hårfarve!!

Victors vuggestue er lukket

I denne uge holder Victors vuggestue lukket, så jeg har taget fri fra arbejdet idag for at være hjemme med ham. Egentligt så syntes jeg at det er irriterende de skal have lukket hele denne uge. Forstår ikke hvorfor de ikke bare kan holde lukket når alle andre har fri, altså i helligdagene. Selvfølgelig er det luksus for dem at de har fri hele denne uge, men for os forældre er det ikke altid lige til det med at få fri og hvem der skal passe.

Min kæreste er selvstændig sammen med sin fætter, så egentlig kan han jo selv bestemme hvornår han vil have fri. Men hans fætter er på ferie nu, så derfor kan min kæreste ikke tage fri for at passe Victor. Mht mit arbejde, så har jeg sindssygt travlt fortiden og skal løbe ekstra stærkt da min søde kollega har sagt op. Så nu da jeg også har fået alt hendes arbejde, har jeg svært ved at føle at jeg kan holde fri, da mine arbejderopgaver bare vil hobe sig op. Men skidt pyt, jeg gider ikke stresse over det og så må jeg bare løbe ekstra hurtigt imorgen.

Imorgen og onsdag har min skønne og dejlige svigermor taget fri fra arbejdet for at passe Victor mens vi andre er på arbejde. Det er så sødt af hende at hun har taget to dage fri for vores skyld. Victor elsker at være sammen med sin farmor, de har seriøst det bedste forhold, så jeg ved at han kommer til at hygge sig helt vildt. Det er dejligt! Idag skal Victor og jeg rigtig hygge os, men jeg ved bare ikke rigtigt hvad vi skal finde på at lave?! Orker virkelig ikke at tage et sted hen hvor der proppet med mennesker fordi de har påskeferie. Hvis i har nogle forslag til hvad Victor og jeg kan lave vil det modtages med kyshånd <3

God påskeferie til jer der har fri og god arbejdslyst til resten.

11102755_10152855722508845_4758456385255304043_n

13201_10152855722463845_7542938903056687561_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

5 kommentarer

 • Jeannette

  I kunne tage en tur i skoven og samle blade osv og så tage hjem og klistre dem på farverigt papir og tegne på dem også 🙂 han får både frisk luft og bliver stimuleret med hjernen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det var en rigtig hyggelig ide 🙂 Men det regner, så jeg orker ikke at være udenfor idag, øv øv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

   Regner det rigtigt eller drypper det kun 🙂

   Ellers så kan i tegne jeres hænder osv det kun fantasien der sætter grænser eller male på de der flamingo påskeæg dem har de overalt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Det er ikke vuggestuerne der selv bestemmer om de vil holde åbent, det er desværre kommunen der gør det. Min datters farmor der er pædagog syntes heller ikke det er fedt, for er tvungen ferie dage de ikke kan få andre dage så 🙂
  Det gode for mig er at farmor kan passe 😀
  Selvom jeg er træt af min datter der har været meget syg pga sygdom skal være væk 10 dage..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny hårfarve!!