Victor kører os rundt i manegen

En bedre fremtid

Der er vidst ingen tvivl om, at de fleste piger ønsker sig en familie og alt hvad der hører med af hus, bil osv. Og det er netop også det jeg går og ønsker mig. Jeg har den dejligste familie, men desværre bor vi i en lejlighed, som vi snart ikke kan holde ud at bo i ret meget længere. Vi vil så gerne flytte i hus/rækkehus og få noget have.

Vi har boet sammen i den samme lejlighed i 5 år nu og den er slidt og kedelig. Så lige nu søger vi på livet løs efter et nyt sted at bo! Lige nu bor vi i Brøndby, men vi ville bestemt ikke have noget imod at ende i Greve/Solrød Strand. Men altså alt imellem de byer ville også være godt.

Sådan som det ser ud lige nu, er der næsten ikke noget at leje. Vi har ikke råd til at købe endnu, hvorfor det kun skal være leje til at starte med. Hvis der er noget jeg hader, så er det at skulle finde sig en ny bolig. Det er så besværligt og jeg syntes virkelig ikke at der er noget lækkert, med mindre huslejen er på 20.000 kr om måneden. Øv!

Hvis der er nogle af jer som kender nogen, der kender nogen, må i virkelig godt kontakte os på min mail: linesofiehansen4@gmail.com – vi er pænt desperate.

Kys til jer <3

12987199_10153660367343845_4754910259370811538_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

 • Astrid Bjerg

  Hej Line Sofie. Hvis I ender med at finde noget nyt til leje, så kender jeg tre kommende politiskoleelever, der sikkert godt kunne tænke sig at overtage jeres. Du må meget gerne sende mig en mail, hvis det skulle have interesse en gang 🙂 Held og lykke med boligsøgningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Astrid,

   Vi må desværre ikke fremleje vores lejlighed. Det er nogle man skal være skrevet op til igennem kommunen mener jeg 🙂
   Ellers ville vi rigtig gerne hjælpe.
   Tak for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Line Sofie. Vil bare give et tip til en bolig. Vi lejer er rækkehus igennem det private bolig selskab nordbo huse. De har helt nye rækkehuse flere steder i landet. Blandt andet omkring Greve landsby.. Man kan ikke skrive sig op til lejemålene men skal selv tjekke når der kommer ledige på deres hjemmeside.. Så tjek evt det ud 🙂 vi bor i en af deres afdelinger og har et fedt 141 kvm rækkehus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Isabella. Det lyder lækkert! Tak for anbefalingen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victor kører os rundt i manegen