Sådan gik misdannelsesscanningen!

En lille smule mørkere!

13892223_10153939127468845_5584318939752731615_n

Normalt er jeg typen der godt kan lide at prøve lidt af hvert med mit hår. Men nu hvor jeg er gravid, er det meget begrænset hvad jeg kan få lavet. Forleden sad jeg og så gamle billeder af mig med det mørkebrune hår, og så kom jeg selvfølgelig til at savne det helt vildt – på trods af at jeg er vild med den hårfarve jeg har nu <3

Jeg sagde faktisk til min frisør, at jeg gerne ville have det lysere i spidserne, men det ville hun ikke lave på mig hehe. Jeg stoler på min frisør 1000%, hvorfor at jeg i de fleste tilfælde giver hende lov til at bestemme. Nu hvor vi alligevel skal til Tyrkiet på søndag er der ingen grund til at jeg får det farvet lysere i spidserne, da solen alligevel vil blege det.

Denne gang fik jeg stadigvæk kun striber, men en lidt mørkere farve, da det vil gøre at mine spidser ser lysere ud. Hvis i vil se mere til min frisør, kan i tjekke hende ud HER.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Sarah

  Jeg vil lige høre hvad din holdning er til farve af ens hår under graviditeten? 🙂
  Jeg er selv gravid & mit hår trænger virkelig meget til en overhaling, så overvejer meget kraftig at få det farvet men med den metode som hedder balayage, så det ikke rammer hovedbunden men kun kommer i spidserne :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Nu farver jeg det jo selv, så jeg syntes klart du skal gøre det. Jeg får striber og undgår derfor farven i hovedbunden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Ja det er også det jeg har læst mig frem til, at det ikke skal i kontakt med huden :o)
   Farvede du det også før du var i uge 20? 🙂
   Syntes det er rart lige, at høre andres mening, da der er forskellige holdninger til det 🙂 smiler.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gik misdannelsesscanningen!