Farvel sut - igen

14 dages ferie: så meget tog jeg på

14264202_10154022247773845_8276884055898089389_n

Okay der er ikke nogen tvivl om, at jeg går lidt mere op i min vægt i denne graviditet end sidste. Selvfølgelig mest fordi jeg tog 22 kg på med Victor – og et eller andet sted har jeg ikke lyst til at tage så meget på igen. På trods af at jeg faktisk smed dem hurtigt igen, uden træning. Jeg har bare en forestilling om, at denne gang bliver det hårdere for mig, at komme af med kiloene, netop fordi jeg også er blevet tre år ældre end sidste graviditet.

14 dage i Tyrkiet er lang tid og det er også rigtig lang tid med all-inclusive, hvor maden nærmest er den samme. Man bliver på et tidspunkt rigtig træt af den samme mad, eller det at smage sig frem til om det er noget man kan lide. Så tilsidst begyndte jeg at spise det samme næsten hver dag. Tilsidst stod menuen på pomfritter, pizza, suppe, brød og ris til mig. Det vidste jeg at jeg godt kunne lide og smagte af det samme hver gang. Af en eller anden årsag, så fik jeg den vilde cravings efter TWIX!! Så sådan en pakke spiste jeg også næsten hver dag haha, plus jeg drak meget cola og appelsinjuice (sikke en god næring jeg har givet min lille pige).

Jeg vejede mig den morgen vi skulle rejse og der viste vægten 62,8 kg! Da vi kom hjem kunne jeg selvfølgelig ikke vente med at se hvor meget jeg havde taget på, så det var nærmest det første jeg gjorde da vi trådte ind ad døren. Da jeg kom hjem viste vægten 65,6 kg!!! Det vil altså sige at jeg har taget 2,8 KILO PÅ, på 14 dage… Jeg er lidt i chok haha.. Og så alligevel ikke, da jeg jo godt var klar over jeg spiste meget ulækkert. Godt vi er kommet hjem til Danmark nu, så jeg igen kan spise normalt haha.

Jeg har i denne graviditet taget 7,9 kg på indtil videre og ja, den kommer kun til at stige endnu mere <3 Men det er så meget det hele værd og shit hvor jeg glæder mig til at møde min lille pige <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

6 kommentarer

  • Sophie

    “Drikkede”…. really?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg kan slet ikke snuppe sådan nogle typer som dig som skal kommentere en stavefejl!! DRAK OKAY – ER DU SÅ GLAD???? Jesus christ..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Toril

    @Sophie Come on, ingen grund til at være nedladende 😳

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Haha er ret sikker på at Sophie ALDRIG har lavet en lille stavefejl i sit liv!😏🙄

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hvad er opskriften på dine brune ben. Jeg minder allermest om en trefarvet is.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Haha at blive gravid 😀 Min hud tager meget bedre imod solen når jeg er gravid..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel sut - igen