Lash lift + konkurrence

Status på vækstscanningen!

14900340_10154193461068845_7192395886496998550_n

I fredags var min kæreste og jeg på Hvidovre hospital til væsktscanning af vores lille prinsesse. For godt 14 dage siden fik vi jo af vide, at hun var 15,5% for lille og derfor skulle jeg følges lidt ekstra. Så jeg har i de sidste 14 dage været super spændt og nervøs for hvordan scanningen ville gå.

Som altid skulle jeg have taget blodprøve inden og nåede ned på afdelingen på et hængende hår. Vi havde en tid 12.30 og jeg var der kl12.29!! I kan tro at jeg stressede.. Havde dog sagt til min kæreste at han skulle sige til dem, at jeg nok var 5 min forsinket. Men det hele gik lige og efter kort tid blev vi kaldt ind. Hende der tog imod os var en ældre dame, sindssyg sød og bare lige på og ærlig (på den gode måde). Hun tog en masse mål af den lille og da scanningen var færdig spurgte hun om vi havde nogle spørgsmål. Det havde vi ikke som sådan, udover at vi var meget spændte på at høre hvor meget hun havde taget på siden sidst og hvad hendes % var.

Da hun havde regnet alle målene ud på computeren fortalte hun, at vores prinsesse kun havde en afvigelse på 5,1%. I kan tro at vi blev glade og nærmest åndede lettet op. 5,1% er ingenting og man ser det som værende helt normalt, bare en lille smule mindre end gennemsnittet <3 Hun fortalte os endda at hun havde taget de mål som viste det mindste tal, fremfor at tage de mål der var størst. På den måde havde vi en større sikkerhed i hvor stor hun i gennemsnittet er. Det gjorde mig også glad, for så ved vi at uanset om det var de store eller små mål, at hun ligger nogenlunde som hun skal i procent. Vi fik også af vide at hun målte hende til at veje 1934 gram – så næsten to kilo ren kærlighed <3 Det vil faktisk sige, at siden sidste scanning har hun taget over et halv kilo på. Det varmede mit hjerte helt vildt!

Så scanningen gik rigtig godt og vi er meget glade for at hun vokser som hun skal <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • Helia

    Hej smukke Line-Sofie. Det kunne være rigtig spændende at se et billed af din drenge mave/ved siden at din pige mave, pt. Side om side..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lash lift + konkurrence