Jeg er blevet kørt ned :(

RIP FAR

Det er med stor sorg i hjertet at jeg kan fortælle jer at min far er gået bort. Det skete igår i stille og rolige omgivelser mens min mor var ved hans side <3 Jeg lå stadigvæk indlagt på hospitalet da jeg fik opkaldet. Det var rigtig hårdt at ligge der uden at kunne gøre noget. Jeg ville bare afsted til Jylland med det samme!! Fik fat på nogle sygeplejersker og en læge og fortalte dem om min situation og sagde at jeg var nød til at blive udskrevet idag (søndag). De var ikke meget for det og tog nogle blodprøver på mig som skulle vise noget fra min skadet muskel i benet. Prøverne så ok ud, den ene var lidt på nippet til ikke at være god – men fik alligevel lov til at udskrive mig selv. Fik et par krykker, en masse smertestillende, strenge instrukser om hvad jeg skulle holde øje med/passe på og så bestilte jeg ellers det første ledige fly mod Jylland!!!

Nå nok om mig!!

Min elskede far (stedfar), betød alt i hele verden for mig. Han var min støtte og evig glæde! Han kunne altid gøre mig glad uanset hvor skidt en dag jeg må have haft. Han var altid så hjælpsom overfor alle mennesker at han tit tilsidesat sig selv og sit eget behov for at slappe af. Han var aldrig syg og altid med på den væreste! Jeg kan slet ikke sætte tal på hvor mange øl vi har drukket sammen eller hvor mange gange vi har stået og grint sammen <3 Hvis bare hele verden vidste hvilken fantastisk mand den har mistet. Jeg er så glad for at jeg nåede at se ham tirsdag til onsdag i sidste uge og der fik jeg også sagt farvel til ham mens han forstod/hørte hvad jeg sagde. Han fik endda kræfter til at sige i lige måde og at det var nogle søde ord jeg sagde til ham. Det gjorde mig lykkelig!
Jeg kan slet ikke beskrive hvor tom en følelse jeg har i kroppen, jeg føler at jeg mangler noget og samtidig har jeg en form for fred/ro i kroppen over at han endelig har fået fred.

Jeg har ikke lyst til at skrive mere nu. Det har været en rigtig hård dag hvor vi fik sagt farvel en sidste gang på Hospice inden han blev kørt væk. Det er aldrig nemt og jeg er træt i hovedet af at have grædt så meget idag.

IMG_6661.PNG

17 kommentarer

  • Kristina

    Hvor er det dog bare forfærdeligt og trist! 🙁 Jeg tænker på jer i denne svære tid! Varme og kærlige tanker her fra!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Andersen

    Kære Line Sofie..
    Kondolere..
    Det må være en rigtig hård dag for dig! Tør slet ikke at tænke på hvodan jeg ville have det.. Sender en masse tanker jeres vej!

    Kh Karina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    🙁 🙁 🙁 kondolerer 🙁 🙁 🙁 livet er pisse uretfærdigt!! det er bare med at støtte sig til familien det næste stykke tid! Selvom det bliver rigtig hårdt…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Hansen

    Kæreste dig…

    Jeg sender dig en masse tanker og er slet ikke i tvivl om, at din elskede far, kigger stolt ned fra sin stjernesky og sender dig en masse kram og kærlighed

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, hvor er det trist at høre. Håber han har fundet fred på jeres stjerne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg sender dig og din familie de varmeste tanker <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Kondolencer til dig og din familie i denne svære tid. Jeg sender jer de varmeste tanker.
    Mange varme hilsner Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Kondolerer – jeg tør slet ikke tænke på, hvor ondt det må gøre at miste et menneske, som betyder så meget. Sender dig min dybeste medfølelse, mange tanker din vej!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Kondolencer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Kondolerer, og sender en masse varmer tanker din og dine kæres vej. Jeg var selv det samme igennem for 10 år siden med min mor, og nåede også til det punkt, at jeg ønskede, at hun ville få fred. Og ligemeget hvor meget man føler sig klar til at give slip, så er det noget helt andet, når det pludselig er en realitet. Savnet bliver aldrig mindre, men tænk på alle de dejlige stunder, som I har haft sammen <3 varme knus herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør mig ondt at høre! Håber De glade stunder kommer til at fylde mest i din hukommelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kondolerer og masse varme tanker <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke bødker Nielsen

    Tænker på dig og din familie i denne svære tid! Kondolere

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor gør det mig bare ondt..!!

    Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive andet end at jeg sender dig min aller varmeste kram og tanker..! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Kære Line sofie
    Først vil jeg kondulerer, at miste en man har kær kan man aldrig forberede sig på ligemeget hvor meget man prøver. Får helt tårer i øjenene når jeg læser dette oplæg, og hvor tager jeg hatten af for dig at du deler det med os fremmede mennesker.

    <3 de bedste tanker til dig og dine kære..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør mig ondt at høre. Kondolerer! 🙁
    Sender en masse varme tanker i en svær tid

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Kære Line Sofie. Det er jeg så ked af at høre. Men som du selv skriver, godt at han fik fred. Og at du selv føler en form for “ro” indeni. Det hele lyder hårdt og det er sku uretfærdigt!…. Tænker på dig. Kh. en fast læser. /Sara

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet kørt ned :(