Follow meeee

Vi er sååååå klar nu!

IMG_7028

IMG_7035

Uh yeah, nu kan sneen bare komme!! Hos Lekmer.dk faldt vi over denne lækre kælk eller rettere Stiga Cruiser baby  (navnet er jo så meget federe). Den er jo så perfekt til små spilopmagere som Victor der ikke rigtig kan gå endnu. Og om han så kommer til at gå til vinter (hvilket han højest sandsynligvis kan!) er den stadigvæk mega perfekt.

Kælken har en varmepude i numsen som beskytter dit barn mod at få kulde – hvor smart er det lige??? Jeg syntes at det er genialt hehe. Og ikke nok med det, så er der et bælte i så barnet kan sidde fastspændt uden at falde ud af kælken.

Jeg kan allerede forestille mig os tage på tur i skoven, mens sneen daler ned fra himlen og Victor sidder i sin kælk og hygger. Uh jeg glæder mig så meget – sneen må godt komme nu!!!

Du kan købe kælken HER – og lige nu får du 15% i rabat, så skynd dig! Den fåes i både blå og rød! Du kan også få den nu og betale den senere – skide smart.

IMG_7037

IMG_7042

 

stiga-cruiser-baby-med-balte-og-hynde-bla

Kassen kælken ankom i var faktisk også et stort hit hehe, men er nu sikker på at kælken nok skal blive det største hit når sneen kommer <3

IMG_7054

IMG_7052

IMG_7057

IMG_7062

Sponsoreret indlæg

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

5 kommentarer

  • Bettina

    Åårhh hvor bliver det hyggeligt 🙂 Kan man se nogen steder eller kan du vurdere om kælken kan bruges af en baby på blot otte mdr.? Kan selvfølgelig købe den på bud nu og måske vente til næste vinter, hvis min søn er for lille til den… Den ser mega fin ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det tror jeg altså godt at du kan. Så længe at din baby selv kan sidde kan jeg ikke se nogen fare 🙂 men det er nok bare en smagssag hehe. Jeg ville godt turde hvis mit barn selv kan sidde og der er jo også en sele i

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Natacha

      Den fås også i lyserød. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Endnu bedre til dem der har små prinsesser 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natacha

    Jeg har lige været inde og kigge man kan også få den i lyserød.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Follow meeee