Victors "første" jul

Endnu en julefrokost!

Idag skal vi til julefrokost hos min kærestes onkel og hans kone. Det er altid så hyggeligt at komme hjem til, de forstår virkelig at være gode værter og man bliver vartet op i hovede og røv hehe. Det er dejligt at blive forkælet med god mad! Vi skal være der kl14 og mon ikke vi kommer sent hjem? Heldigvis bor de ikke længere væk end en spytklat fra os, så det er perfekt. Vi slår en rejseseng op til Victor derhjemme, så er vi også fri for at skulle tage hjem kl19. Det samme gjorde vi juleaften og han sover meget tungt, så han vågner ikke rigtigt af at vi tager ham op.

Jeg kan slet ikke finde rundt i de her dage. Er hele tiden en dag bagud eller foran, det der juleferie er noget mærkeligt noget hehe. Igår havde vi bare en “afslapnings dag derhjemme” med hovedrengøring og tøjvask. Alt spiller til den store guldmedalje herhjemme nu, så det er sååå skønt at kunne læne sig tilbage uden at tænke på gøremål i det lille hjem.

Håber at i har nydt julen med jeres familier og at i er blevet proppet med overdrevet lækkert julemad. Det har jeg i hvert fald! Tænk engang at det allerede er nytårsaften om under en uge, det er da slet ikke til at fatte. Syntes at det her år er gået vildt stærkt!!

(Billedet herunder er taget hjemme hos dem den 1 Dec. Det siger vel lidt om hvor hyggeligt det bliver!)

10882095_10152638149688845_1814632100620214153_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

  • Nicoline Sofie

    Hej Line-Sofie. Læser alle dine indlæg på din blog. Jeg tænkte på, om du ikke kunne ligge nogle billeder ud af jeres lejlighed? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hej Nicoline,
      tak det er mega fedt du gider læse med.
      Lige nu har jeg ingen planer om at lægge billeder op af mit hjem, men måske når vi flytter til noget nyt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victors "første" jul