Endelig går han!!!

Julen + min far

Nu hvor Victor er blevet så stor vil jeg helt klart gå meget mere op i julen fremover! Han skal vokse op med at julen er en vigtig tradition og jeg håber at han vil suge alt til sig. Vi skal holde jul hos svigerfamilien i år og min kæreste skal klæde sig ud som julemanden <3 Jeg glæder mig helt sindssygt til at se Victors reaktion på julemanden, for han er jo stadigvæk lille hehe. Håber at han vil tage godt imod ham!

Jeg tror nu at det er meget godt at vi skal holde jul hos svigerfamilien i år (vi skiftes hvert år til at holde sammen med vores familie). Især godt nu hvor min far ikke længere er blandt os. Jeg tror jeg vil blive ekstra ked af det hvis jeg skulle holde jul med min mor, uden min far. Det vil være alt for underligt og tror også at savnet sådan en dag bliver forstærket! Nu skal det ikke lyde som om at jeg ikke vil støtte min mor eller holde jul med hende. Men jeg ved at hun er i trygge hænder i år da hun skal holde jul på Amager hos sine forældre med min lillesøster og en masse andre <3

Jeg vil holde de minder vi har sammen tæt ind til mit hjerte og aldrig give slip på dem!! Vi havde en fantastisk jul sammen med mine forældre og søskende sidste år. Min kæreste og far stod i køkkenet og lavede lækkert julemad, mens os piger hyggede med Victor der var 1 måned gammel og min søsters søn William på 3 år. Det var den bedste juleaften og vi alle hyggede os helt sindssygt. Jeg er så taknemmelig over at vi nåede at holde den jul sammen, da han jo blot 4 måneder efter blev syg og fik konstateret kræft!

(dette dejlige billede af Victor blev taget i vuggestuen den 1. December <3)

IMG_7872

(Et lille stemningsbillede hjemmefra)

IMG_7876

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

  • Louise

    Kære Line sofie
    Det er med at holde fast i de gode minder og nyde hinanden og at der kommer det bedste frem i folk igennem julen..
    det er min yndlings højtid, og det var altid være følelsesladet når man har mistet nogen. Men man har i hinanden, og det er det vigtigste:)

    Glædelig jul til dig og din familie..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I was serouisly at DefCon 5 until I saw this post.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig går han!!!