Dengang jeg blev gravid!

Søndag på en lørdag!

Idag har bare været én af de dage hvor vi ingenting har lavet. Jeg har kun vasket tøj og min kæreste har handlet ind. Victor har desværre haft feber siden igår aftes, så han er ret sløj og slatten. Hans feber har været helt oppe på 39,4 idag, så han har mest bare ville hænge. Selvom jeg har meget ondt af ham, har jeg nu også nydt at han bare har ligget eller siddet hos mig hele dagen. Normalt flyver han rundt og sidder sjældent stille – så det er alligevel bare med at nyde de dage han gider. Det er bare så synd at han har feber, så han har nærmest kun rendt rundt med ble og strømper på idag. Tror jeg ville kunne stege et spejlæg på ham så varm som han er.

Jeg så idag at hans ene kindtand er ved at bryde igennem tandkødet, så det er helt klart derfor han har feber. Den lille stakkel <3 Trods hans feber og tandfrembrud har han alligevel været god til at spise og været glad. Nu må vi se hvordan han sover i nat. Jeg har i hvert fald sagt til min kæreste at hvis han bliver ked af det senere kunne jeg godt finde på at tage ham ind i vores seng og sove i nat. Når jeg nogle gange gør det, så smutter manden ind på sofaen og sover, så vi kan få hele sengen for os selv. Det er nu meget dejligt. Nu krydser jeg bare mine fingre for at han har det bedre imorgen, for der skal vi nemlig til fastelavn hos Victors oldemor og oldefar (min mormor og morfar).

Håber at i alle har haft en dejlig lørdag i kærlighedens navn!

10646913_10152763438038845_3938865913135393256_n

1378543_10152763437973845_3463043243641609800_n

10959895_10152763438083845_3208002452659308538_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

8 kommentarer

 • Lotte

  Det var da synd for ham men håb på det ik er rs virus som der er så mange børn der lige pt :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Han har LIGE haft lungebetændelse 🙁
   Men tror nu at det bare er pga hans tand denne gang..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Hej Line-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana

   Aaaaahr… Irriterende! Den fik slet ikke beskeden med 🙁
   Prøver igen…

   Først rigtig god bedring:-)

   Dernæst prøvede jeg lige at “kloge mig” og fortælle at
   Børn godt kan få forhøjet temperatur med tandfrembrud, men det er maks. 38,2gr.
   Alt derover har ikke noget med tænderne at gøre. Det kom som en overraskelse for mig da jeg fik det fortalt, så tænkte at jeg da lige ville dele det:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Diana 🙂
   Tak for din beaked!
   Det kan godt være at det her lyder lidt strengt, men hvorfra er det blevet bevist at det lige er maks 38,2 grader? 🙂
   og hvem siger det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana

   Hov… Jeg var vidst lidt for hurtig! 38,5 kan den snige sig op på 🙂
   Kan ikke få lov at smide et link op, men Google evt “feber/tænder”
   Inde på sygebørn.dk har de en laaaang beskrivelse af det 🙂
   Jeg fik det fortalt af vores egen læge da min egen dreng var mindre (han er 5 idag)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Aha okay, tjekker det lige ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana

   Hov… Jeg var vidst lidt for hurtig! 38,5 kan den snige sig op på 🙂
   Kan ikke få lov at smide et link op, men Google evt “feber/tænder”
   Inde på sygebørn.dk har de en laaaang beskrivelse af det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang jeg blev gravid!