Er mit barn alvorlig syg???

Intensiv træning med CROSSFIT

Imorgen starter jeg intensiv træning med Crossfit! Jeg er mega spændt da jeg har hørt meget blandet om det. Men jeg tænker at jeg selv vil bedømme om det er noget for mig eller ej. Mit ønske er egentligt bare at få strammet min krop op inden vi rejser til Mallorca slut næste måned. Så jeg har en halvanden måned til at komme i nognelunde form. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få strammet min mave og røv op – det er i hvert fald de områder jeg vil fokusere mest på. Det er egentlig ikke så meget fordi jeg syntes at jeg har en grim krop, men nok mere fordi det er lang tid siden jeg har haft et mål. Og så skader det jo ikke at komme i form hihi.

Det er rigtig lang tid siden jeg sidst har trænet, så jeg ved at jeg de første par uger kommer til at være helt færdig. Men, man skal jo starte et sted! Jeg kan i hvert fald bare mærke at jeg er super motiveret og så er det jo også nu at jeg skal komme igang. Jeg vil løbende holde jer opdateret med min mening om Crossfit træning, hvordan det går og om jeg kan se en forandring i min krop. Tænker at jeg tager nogle før billeder som jeg så kan sammenligne med, om halvanden måneds tid. Så kan i også selv se til den tid om i syntes der er sket en forandring eller ej.

Hvis nogle af jer der læser med træner Crossfit, må i meget gerne komme med gode råd – uanset hvad det end måtte være. Jeg ved nemlig at det er hård træning hvor man hurtigt kan komme til at blive skadet. Så det er vigtigt at man gør det ordentligt fra starten af.

  

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er mit barn alvorlig syg???