Q&A -

Jeg er afhængig!!

Det her kan slet ikke diskuteres!! Dine øjne bliver bare smukkere af at få eyelash extensions på. Jeg får altid følelsen af at jeg er født på ny når jeg får min opfyldning og igår var ingen undtagelse. Det skal lige siges at jeg VIRKELIG trængte til at få dem opfyldt, normalt får jeg dem fyldt op efter 3 ugers tid, men denne gang gik der 5 uger!!! Det anbefales at man får dem opfyldt efter 3 til 4 uger.

Sanne er den bedste af slagsen og hos Auroralashes.dk bliver der kredset om en. Man føler sig bare altid velkommen og det ender altid med at jeg falder i søvn haha. Altså sådan virkelig falder i søvn og vågner fordi jeg kommer til at snorke. Igår var jeg faldet i så dyb søvn at min hovede begyndte at falde mere og mere til den ene side. Så måtte hun lige rette på mit hovede – det vat lidt pinligt hehe. Men Sanne er ligeglad, hun synes bare at det er dejligt at man er så afslappet i hendes selskab <3

Jeg vil altså lige sige at det er meget vigtigt man finder en, som er dygtig til sit arbejde – og ikke fordi de er billige. Dine egne vipper kan blive beskadiget hvis ikke du finder en som ved hvad hun laver!! Sanne er pisse dygtig og tager hele tiden flere kurser for at blive dygtigere samt at lære nye teknikker. Jeg kan varmt anbefale hende og jeg kan stå 100% inde for, at hun ved hvad hun laver og kun vil hendes kunder det aller bedste.

12821405_10153569475583845_2435896839580597072_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A -