Slut med sut, ble og middagslur

Jeg har en tilståelse

16174864_10154438091898845_7601359298451204569_n

Det er snart 6 uger siden Ellie kom til verden og ja, aktiviteten herinde har været super kedelig. MEN, det er der en god grund til for mig. Min smukke datter er en pige som sover meget korte lurer om dagen!! Det vil sige at det godt kan tage mig flere dage at lave et indlæg. Jeg ved godt det lyder som en dårlig undskyldning, men det er faktisk sandt.

Når Ellie endelig sover prøver jeg så vidt muligt at dedikere min tid til de andre i hjemmet. Jeg prøver at udnytte når hun sover ved selvfølgelig at ordne dagens gøremål og lege med Victor. Om aftenen er hun endnu mere aktiv og ganske svær at gøre tilfreds. Så der når jeg heller ikke at sætte mig ned og lave et indlæg til jer. Heldigvis sover hun rigtig godt om natten (7-9-13) og det vil jeg selvfølgelig ikke bytte for noget andet hehe.

Det var bare lige min tilståelse og en dårlig samvittighed til jer. Jeg håber snart vi finder en god rytme, så der kommer lidt mere flow over bloggen igen.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

3 kommentarer

 • Stinne

  Min datter sov også kun korte lure på 40 min, da hun var helt lille. Hun sov tilgengæld 3 timer i træk om natten inden hun skulle have mad 🙂
  Nu sover hun 1-2 timers lur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Min søn gjorde det samme. Semi dårlig søvn om dagen, og sov næsten igennem om natten. Tror jeg da fanden, når der var gang i den om dagen. Men en nattesøvn vil ingen bytte for noget.
  Zoneterapi og Osteopat hjalp altså en del på det-just saying😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hejsa

  Kan du ikke dele noget om din graviditet, har du nogen vaner, hvordan reagere din krop på det? Strækmærker mm. Det er et spændende emne for mange der ikke selv har fået børn endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med sut, ble og middagslur