Planlægning af barnedåb

Kjolen er fundet!

Eller rettere, kjolerne er fundet! Som skrevet i mit tidligere indlæg er vi ikke traditionelle hvad dåbskjole angår, så derfor ville det også være mærkeligt pludselig at skulle blive det med Ellie. Da jeg var forelsket i begge kjoler overtalte min svigermor mig til at købe begge to. Jeg syntes måske det ville være lidt over the top at hun skulle have to kjoler, men min svigermor overbeviste mig om at det var det ikke. Og nu er jeg super glad for at jeg købte begge to <3

Jeg har længe kigget på to kjoler som jeg bare syntes så fantastiske ud. Den ene er en lang hvid vintage kjole med en masse blonder og perfekt til kirken. Den anden kjole er også hvid, men kort og med smukke blomster blonder på. Begge kjoler er købt hos next.com

Hvad syntes i?

img_9934

img_9933

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægning af barnedåb