Victors dag i billeder

Paradise Hotel del 4

Tak for alle jeres spørgsmål, det har gjort det lidt lettere for mig, nu hvor jeg ved hvad i gerne vil vide/læse om. Jeg vil prøve så vidt muligt at komme rundt om alle jeres spørgsmål – igen delt over flere indlæg.

ph5optaktonsuge1stor jpg.ashx

Bag om kameraet

På Paradise Hotel bliver der filmet 24/7 døgnet rundt. Produktionen sidder i et hus der ligger lige bag hotellet, hvor de sidder i døgndrift og holder øje med os og hvad vi foretager os. Som i jo nok selv kan fornemme når i ser programmet, er der hængt kameraer op i nærmest alle hjørner og kroge. Poolen, baren, soveværelset, badeværelset, u name it – overalt! Til at starte med var det meget grænseoverskridende for mig og jeg var meget blufærdig. Det var klart en tilvænningssag. Det var mest af alt ubehageligt når man var på toilettet eller skulle i bad. Det første stykke tid gik jeg altid i bad med bikini (underdelen), jeg kunne simpelthen ikke klare tanken om at nogen fra produktionen eller seerne for den sags skyld skulle se mig nøgen. Og det kom i heldigvis aldrig til haha!!

Prøv så at forestille jer det at have (host host) dårlig mave og bare skulle sk****de som en i helvede på kamera MED mikrofon på!! …… Argh, det var virkelig ikke sjovt haha. Kan faktisk huske en episode hvor vi allesammen sad og spiste froskot, min mave begyndte at rumle og jeg skulle bare på toilettet. Løb over på mit værelse, satte mig på toilettet og efter ca 2 min vender det kamera der sidder over hovedet på mig sig ned og kigger direkte på mig. Dét var virkelig ubehageligt, så takkede dem også ved at sende en fuck finger deres vej!

Sådan noget som hårfarve, cigaretter, tamponer mm. fik vi ugentligt af produktionen.

10398619_55865238878_318111_n

Parceremoni/pandoras æske

Når der er parceremoni, pandoras æske eller andre former for begivenheder, bliver ALT målt og vejet helt ned til mindste detalje. Stolene er sat op et helt bestemt sted, man skal måske stå på et kryds, kigge en bestemt vej osv. Vi får altid af vide hvor vi skal sidde eller stå – også til pandoras æske. Det ser meget tilfældigt ud når vi fx komme gående ind til pandoras æske og sætter os ned, men inden da har vi fået af vide hvem der skal sidde hvor og måske optaget vores ankomst scene et par gange. Det klip hvor Jon og jeg ryger ud hvor vi går hånd i hånd op ad trappen blev måske filmet 10 gange. Der havde jeg lyst til at gå amok, for ville godt bare væk derfra og var rigtig ked af at jeg røg ud nogle dage før finalen. Det eneste de faktisk ikke retter os i, er hvad vi siger. Alt det vi siger kommer 100% fra vores egne tanker og følelser. De kan dog godt rette på os hvis vi taler en smule lavt eller bede os om at læse spørgsmålet fra pandoras æske op igen.

På Paradise hotel er der ikke noget som hedder en uge, altså mandag til søndag. Vores “uge” eksisterer kun fra mandag til torsdag. Når jeg har fortalt folk det, siger de fleste, ‘jamen hvad laver i så de andre dage? Altså fredag, lørdag og søndag?’ hehe. Det er der bare ikke noget der hedder. Så hvis det fx er tirsdag på Paradise hotel, kan det være at det lørdag i virkeligheden. Så på grund af at ugerne kører sådan, har man på ingen måde overblik over hvilken dag eller dato det er. Det er lidt underligt! Men tilsidst er man bare så opslugt af spillet, at det bliver ens “virkelighed” og hverdag, så man helt glemmer den virkelige verden.

3095_88631724993_2735125_n

4245_85034123844_7839007_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

15 kommentarer

  • Katrine

    Hej Line Sofie super spænde at læse om din oplevelse 🙂 jeg er bare nyskrige omkring hvor mange du er venners / se med i dag paradise hotel ??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Tak 🙂 Det skal jeg nok skrive om i et indlæg 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

    Super spændende indlæg. Jeg kunne godt tænke mig et indlæg med fokus på tiden efter paradise hotel. Altså det med, at komme hjem til dk og pludselig er man et kendt ansigt og sådan 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Tak. Det skal jeg nok skrive om i et senere indlæg 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eliana

    Elsker bloggen din. ☺ Så på den danske ph når du var med. Heia på deg. Har du kontakt med noen fra ph? Hilsen fra Norge

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Tusinde tak. Det skal jeg nok lave et indlæg om på et tidspunkt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Jeg er helt vild med din blog!
    Det er fedt at du som tidligere deltager deler lidt ud.
    Jeg syntes klart at jeres sæson var en af dem med mest taktik,
    og ikke så meget ligegyldighed om man vil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eliana

    Glemte å nevne at barnet ditt er kjempe skjønn og vakker prins

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg kunne rigtig godt tænkte mig at vide hvordan dig og Jons forhold var efter paradise og hvordan det er nu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Elsker din blog!! Men kunne også godt tænke mig at vide hvordan dig og Jons forhold var da i kom hjem og hvordan i har det nu

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Hvordan har dig og Frederik idag ?
    Hvad har du brugt pengene på? 🙂
    Super fede indlæg, super fedt at følge din blog ! Godt arbejde :*
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Hej Line Sofie,
    Ph 5 var den første sæson jeg så, så det er også den, jeg husker bedst. Dig og Jon var mine absolute favoritter! Jeg har længe gået og tænkt over nogle spørgsmål, jeg håber, du vil svare på.
    1. Hvor mange fra PH ser du i dag?
    2. Hvor længe holdt dig og Jon sammen efter PH?
    3. Sådan som i bliver udstillet derinde, er det også sådan i er?
    4. Alle de ting, der skete derinde, blev de glemt bagefter og tilgivet?
    5. hvad laver i, når vi ikke ser jer på kammerarerne?
    6. Fortryder du nogle af de ting, du gjorde på PH?

    Mange hilsner Laura

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sophia

    Line Sofie, you are a sinner, you need Jesus, I will pray for you. And clearly that show, Paradise Hotel, was invented by the Devil himself!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victors dag i billeder