GIVEAWAY!!

Wooooooow!!!!

IMG_7227

Det er sgu sindssygt hvad man kan gøre med make up nu til dags!! Det er flot og et fantastisk stykke arbejde, MEN, jeg syntes dog at det er lidt snyd hehe. Nu er jeg ikke en pige som går overdrevet meget op i make up eller går med særlig meget make up for den sags skyld.

Jeg er typen der kun bruger mascara og farver mine øjenbryn op i hverdagene og når jeg skal i byen kommer jeg selvfølgelig lidt mere krigsmaling i hovedet. Elsker smokey eyes!!

Men så meget som jeg nu syntes at det her er skide flot på de her damer, så syntes jeg også at det er for meget. Jeg bryder mig ikke om hvor meget det kan ændre en persons udseende, for så at når de tager make uppen af igen ligner noget der er løgn. Stakkels den fyr der tager med dem hjem fra en bytur hahaha!

(det nederste billede er nu ikke slemt)

IMG_7228

IMG_7229

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

7 kommentarer

  • elisabeth

    Jeg har faktisk altid haft det sådan, at det er mere snyd at bruge så lidt makeup, at det ikke kan ses man har det på. For det er jo stadig et forsøg på at gøre sig selv smukkere end man er, og så lader man så som om det er sådan man er født. Kan så tydeligt huske en lejrtur i min folkeskoletid, hvor en pige, der havde foregivet at være natural all the way, blev taget i at stå og pudre sig en morgen inden vi skulle ud af døren. Ingen sagde noget til det, men vi syntes alle det var utroligt sjovt at hun havde ladet som om hun simpelthen var født perfekt, haha 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Sådan kan man også på det hehe 🙂 Jeg foretrækker dog et mere naturligt look fremfor 10 lag make up 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

    Jeg er personligt helt vild med contouring! (Som det jo hedder) jeg ser det ikke som at det skal bruges til at ændre ens udseende totalt, men at det skal fremhæve og nedtone. Som jo egentlig er meningen med alt makeup

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Josefine

      Hov….
      Denne ekstreme makeup du viser, bliver ofte brugt at kendte til fotoshoots eller events. Især Kim Kardashian er kendt for sin contouring

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinna

    Jeg synes faktisk du er lidt nedladende i dette indlæg. Det bryder jeg mig ikke om. Du kommer til at minde om en der går i 3 klasse når du skriver sådan som i det sidste stykke. Det er bare min mening du har selvfølgelig os din.
    Nu ved jeg ikke om du har silikone bryster, men det må da også være snyd så, eller har du en anden mening til det? (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det tror jeg vidst ikke vi to skal begynde at diskutere!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinna

    Den kommentar du gav mig tilbage, virker også lidt 3 klasses agtigt. Jeg er herinde for at læse om dine opslag, du har valgt at give dine læsere en mulighed for at tage stille spørgsmål, der kan kan komme en lille debat ud af. Jeg synes bare den var hård det du skrev til sidst. Synes ikke nogen af de kvinder ligner noget der er løgn før de tog make up på, men selvfølgelig er der en kæmpe forskel på før og efter. Det var da du også skrev hahahaha, rigtig hånene. Kritik er ikke altid negativt, og jeg mente det ikke for at være ondskabsfuld, men bare gøre dig opmærksom på det. Det er din blog du bestemmer alt herinde, men ik bliv sådan der.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY!!