Savnet bliver bare større og større!!

Tandlægen!!

Victor skal idag for anden gang til tandlægen og ih hvor er jeg spændt!!

Første gang han var til tandlægen var med mig. Der var han meget lille og forstod absolut ingenting. Men idag er han jo mega bevidst om alt ting og er blevet en bestemt lille herre. Jeg skal desværre ikke med dag jeg er på arbejde, så det bliver min kæreste der tager afsted alene. Ikke fordi jeg ikke tror at min kæreste kan klare det alene, for det ved jeg at han kan – det er nok bare mere mit moderinstinkt og følelser som overdrevet gerne vil med. Jeg er sgu spændt på hvordan han tager det! Jeg tænker bare, at det jo ikke ligefrem fordi de kan tvinge ham til at åben munden hvis han ikke vil?! Eller kan de??

Første gang Victor og jeg var afsted var ingenting og det tog kun noget der lignede 2 minutter. Men tænker at de nok skal gå lidt mere i dybden med at tjekke hans tænder denne gang. Ih hvor er jeg dig spændt på at høre hvordan det er gået! Håber i vil krydse jeres fingre med mig for at det kommer til at gå godt og at han ikke bliver en ulykkelig lille dreng <3

11034303_10152809305463845_4184027634870922511_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • Rikke

    Hej søde du..
    Han bliver ikke tvunget til noget som helst..
    Jeg arbejder ved en kommunal tandlæge – og de helt små som kommer, bliver ikke tvunget op i stolen eller til at åbne munden.. Hvis de ikke vil..

    Kan vi mærke at barnet er usikker ved at komme hos os – så tager vi den stille og rolig.. Viser han hvad stolen kan, sprøjter lidt luft på hans lille hånd og viser diverse ting ❤️

    Så du skal ikke være bange for at han kommer hjem med traume om tandlægen – OG hvis tandlægen har tvunget han til noget..
    Så ville jeg nok skifte tandlæge

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savnet bliver bare større og større!!