Jeg savner at være gravid!

Dit liv er så skrøbeligt

Jeg er begyndt at tænke en del over hvor skrøbeligt vores liv egentligt er. Jeg mener, der skal ikke mere end en ukoncentreret bilist til at slutte det. Det er altså ikke fordi jeg render rundt med syge tvangstanker hver dag om hvad der kan ske, men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke på det i ny og næ.

Nu er der for eksempel fokus på den 17 årig svenske pige, der på mystisk vis forsvandt i sidste uge. At de så finder hende død 5 dage senere er jo bare så ubeskriveligt forfærdeligt! Hvis man skal se det på den positive side, så er det jo alligevel heldigt for familien og politiet at de overhovedet fandt hende. Tænk på de mennesker som stadigvæk har et familiemedlem der er meldt savnet, selvom det måske er 20 år siden. Det har man nok heller ikke lyst til. At hun så er fundet død er bare så tragisk – og synd for hende og familien at hun/de ikke nåede at opleve livet sammen! Hvad det vil sige at have et barn, blive gift og alle de andre ting man som menneske naturligt kommer igennem.

Efter jeg har fået min søn kan jeg slet ikke holde ud at tænke på, hvis det nu en dag skete for Victor!!! Chancen for at det kommer til at ske er selvfølgelig ikke stor og nok mere lig med 0. Men så kan jeg heller ikke lade være med at tænke på alle de unge mennesker der efter en bytur kommer galt afsted og måske falder i havnen. Eller hvis han en dag skulle blive kidnappet af en eller anden syg stodder!!! Åh jeg ved godt at jeg måske kører mig selv op nogle gange. Men det er vel nok af frygt for at mit kæreste eje kunne blive taget fra mig. Hvis sådan noget nogensinde skete for Victor, tror jeg at jeg ville hænge mig selv. Jeg tror ikke at jeg ville have lyst til at leve mere!! Han er hele min verden og uden ham ville den seriøst gå i stå.

Nu vil jeg gerne lige påpege at det her slet ikke er noget jeg tænker på hver dag…. Men når der sker sådanne forfærdelige ting rundt omkring i verden, kan jeg ikke lade være med at tænke på hvor meget man skal huske at værdsætte sit liv og de person man har i det! Det var bare lige en tanketorsk jeg havde brug for at komme ud med. Jeg ønsker jer alle en fantastisk dag <3

11406910_10153039505483845_4460966932054802987_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • maria

    Kender godt de tanker der popper op engang imellem. Har selv 2 piger så nogen gange bliver man helt kulder oven i hovedet ved tanken. Kommer sådan til at tænke på den lille pige Madeleine der forsvandt og stadig ikke fundet. Det så frygteligt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg savner at være gravid!