Hvad ser i på billedet?

Hvordan lukker man en afdøds konto?

Jeg har virkelig brug for jeres hjælp! Da min far døde sidste år i Oktober måned fik jeg hans Ipad. Den er vi rigtige glad for herhjemme og bruger den flittigt hver dag. Men vi har dog bare et problem…, Min fars email, endomondo osv. er stadigvæk aktive på den. Han får stadigvæk mails fra endomondo hvor de skriver ‘Henrik vi savner dig’ osv. Ja tak idioter, jeg savner fandme da også min far. Det er som et slag i hovedet hver gang jeg ser det, som om de lige skal huske mig på at min far ikke længere er her. Jeg ved godt at det bare er en mail for at huske folk på det er lang tid siden de har brugt endomondo, men jeg kan mærke at det virkelig går mig på. Da jeg ikke kan hans kode til hans email, kan jeg ikke gå ind og afmelde det hele. Så jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre???

11903829_10153182235918845_4396526615417724622_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

7 kommentarer

  • Matilde

    Jeg kan desværre ikke hjælpe dig ang. Kontoen på ipad. Til gengæld vil jeg anbefale dig en afdødekontakt hos en clairvoyant. Jeg mistede min far for små to år siden, og har haft et kæmpe hul i maven. I forgårs tog jeg mig endelig sammen og tog kontakt hos en clairvoyant. Det var fantastisk. Jeg er på ingen måde i tvivl om, at jeg snakkede med min far. Jeg tror du ville få glæde af det.
    Du må endelig sende en e-mail til mig, hvis du har spørgsmål eller jeg skal anbefale dig hende jeg var hos.
    Knus og kram til dig! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Det hele bliver vel slettet på ipaden hvis du gendanner den? Så hvis du gør det, vil din fars ting heller ikke være der på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

    Prøv at ring dertil hvor han har hans mail konto 🙂 alle har et telefon nummer man kan ringe til 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • cæcilie

    Du skal logge af iCloud på ipadden og logge ind med dit eget apple-id. Så forsvinder det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laila

    Hans mail fjerner du ved at gå ind i indstillinger -> email, kontakter, kalendere -> klikker på hans konto/email og går så ned i bunden og klikker slet konto 🙂

    Du kan også, som andre har nævnt, logge ud af hans appleid, og så logge ind i din egen: Indstillinger -> iTunes og Appstore -> aplleid:….. -> log ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laila

    Hvis du blot ønsker at fjerne mail og endomondo uden appleid, så logger du ud på endomondo ved at trykke på de 3 streger i venstre hjørne -> indstillinger -> min konto -> log ud (oppe i højre hjørne) 🙂
    Håber mine svar kunne hjælpe, for det må da være frygtelig at få de mails! 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad ser i på billedet?