Paradise Hotel del 6

Et sidste farvel

Victor og jeg er fløjet over til min mor og far igår. Min far er desværre så medtaget og syg nu, at vi kan miste ham anytime nu. Så derfor tænkte jeg at Victor skulle over og sige farvel til ham en sidste gang. Puha, bare tanken om at det nok er sidste gang Victor skal se ha, får min mave til at slå knuder!!

Da vi besøgte ham igår var vi der kun i en halv time fordi han ikke kunne overskue besøg. Han kan ikke snakke mere, kun hviske meget lidt og ellers ligger han bare og stirrer ud i luften eller sover. Det er så hårdt at se ham sådan. Jeg og resten af familien håber han snart giver slip (så svært det end er at sige). For han ligger kun og lider nu og det har han ikke fortjent…… Det der bare er øv for ham er, at han jo har en stærk krop i og med at han kun er 48 år, så den er ikke parat til at give slip endnu. Men det er ved at være snart!

Victor og jeg tager hjem igen idag, så vi skal lige hen og se ham en sidste gang inden vi flyver hjem. Det er nok 100% sidste gang Victor ser sin morfar. Men håber godt nok ikke at det også er sidste gang for mig!

Ved ikke hvad der skete med min krop igår aftes, men trekvarter efter jeg var gået i seng vågnede jeg op med den vildeste kvalme!! Nåede lige ud fra det værelse Victor og jeg sov i og så kastede jeg bare ellers op i stride strømme. Det var så klamt! Det var i hele gangen og op ad væggene. Min mor kom og hjalp mig og vaskede gulvet osv. Jeg fik en spand med ind i soveværelset igen og måske en time efter jeg havde lagt mig for anden gang kastede jeg op IGEN!!! Jeg nåede lige at tage spanden med ud fra værelset igen (ville ikke vække Victor med mine opkast lyde) og så kastede jeg op igen. Denne gang lagde jeg mig så ned i stuen fordi jeg ikke ville vække Victor og var bange for at jeg skulle kaste op igen.

Mon det er en reaktion på min fars sygdom?

(dette billedet er taget igår i lufthavnen inden vi skulle afsted <3)

1012408_10152474229653845_8007223819828575092_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

16 kommentarer

 • Åh jeg synes du er så sej at du deler så sårbare ting som dette. Jeg sender virkelig dig og din familie de varmeste tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det gør ondt at høre med din far det med at du kaster op vil jeg siger med 100% er din krop der er stresse over det med din far ved det er noget jeg selv har prøve men husk at passe på dig selv og din mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg mistede min morfar sidste år til cancer. Det bedste vi kunne gøre, var at fortælle ham, at det var okay at give slip og falde i søvn og på den måde vise ham, at vi nok skulle accepterer, at han ikke kæmpede længere.
  Selvom det er hårdt at sige, kunne vi hurtigt se, at min morfar slappede mere af og faldt i en dybere og dybere søvn.

  Ang. kvalmen/opkast kan det være pga. udmattelse? Du er konstant på, selvom du sover, fordi man bekymre sig og er bange for, hvornår det sker mm.

  Til slut, så gør det mig ondt at læse om din far. Personligt synes jeg det, at miste min morfar var hårdt, men at miste sin far kan jeg slet ikke forestille mig, hvor ondt gør. Jeg syntes, at det er utrolig flot af dig, at berette om alt det, som du gå igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak <3 Han er også klar på at tage afsted nu, det er bare hans krop der ikke helt gider at give op endnu..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det gør mig ondt med din far. Ingen fortjener det!
  Men ven døde for nogle år siden og da jeg besøgte ham kastede jeg også virkelig meget op efter. Så det kan sagtens være en reaktion på det hele, men jeg ved det selvfølgelig ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gør mig ondt med din far 🙁 Det er virkelig ikke sjovt sådan en situation og heller ikke rart at man får sådan nogle reaktioner på alt det der sker 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Hvor er det bare fedt, at du er så åben og deler ud af dit liv. Kan slet ikke sætte mig ind i hvor hårdt det må være for dig og din familie. Al godt herfra til dig og din familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gør mig virkelig ondt med din far. Jeg mistede selv min far i januar måned – dog meget pludseligt uden nogen “forberedelse” eller hvad man kan sige. Håber I får et godt farvel og ja – tror desværre opkast er reaktion på din fars død..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Åh nej altså 🙁
  Jeg skrev også en kommentar til dig, da du skrev han var meget syg, hvor jeg fortalte min far var død af kræft ugen før.
  I skal ikke have det skidt med at sige, I håber han giver slip. Et sygdomsforløb er hårdt for hele familien, og når man kan se enden er nær er det normalt at “ønske” den syge dør. Både for den syges skyld, men også for end egen.
  Vores kroppe stresser jo over det. Og det er nok også derfor du kastede op.

  Jeg sender krammere til jeres familie & håber din far sover stille og roligt ind. Det er så forfærdeligt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Puha, det er trist at læse

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise Hotel del 6