Genoptræning af mit ben

Gæstemor hos Vitterligt V

Idag har jeg fået lov til at være gæstemor hos Vitterligt V. Du kan følge hendes blog HER

Der vil blive svaret hudløst ærligt på spørgsmål om fødslen, livet som mor og min første tid med baby. Det er lidt sjovt faktisk og løfter sløret for personlige ting som jeg ikke har fortalt andre endnu.

Her kan i få en lille forsmag på hvad i kan læse om <3

 

Hvad var den største omvæltning ved at blive mor?

At man lige pludselig ikke længere prioriterede sig selv først og at jeg først kan blive et B menneske igen om 15 år ish. Jeg elsker at sove og jeg elsker at sove længe!

Hvad med den der fødsel? Gyserfilm eller romantisk novelle?

Det var den værste gyser film med en zombie som hovedrollen. Jeg skreg og råbte, min kæreste måtte overhovedet ikke gå fra min side og vi SKULLE hele tiden holde i hånden (stakkels ham haha). Efter hvad der lignede 20-22 timer med veer sagde jeg til sygeplejerskerne, at jeg hellere ville dø end at føde. Han kom så endelig ud efter 27 timer!!

Den første tid? Var det ren lykke eller var der et par tudeture?

De første 3 måneder levede vi som zombier derhjemme i vores egen lille bobbel. Jeg kom nærmest ikke ud for en dør! Men jeg havde egentlig heller ikke lyst, da jeg hellere ville blive hjemme og lære min søn og det at være mor lidt bedre at kende.

10464036_10152222499988845_5972638424340294044_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

6 kommentarer

 • Louise

  Hej Line Sofie, vil bare sige at det er rigtig hyggeligt at læse din blog og høre om dit liv og din hverdag. Jeg syntes du virker som en super sød pige og beundre dit syn på livet, du er sku en sej tøs! Bliv endelig bare ved med at gøre det du gør 🙂

  Bare lige et kompliment her fra . 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hvor er du sød, mange tak skal du have 🙂
   dejligt med komplimenter hehe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hehe så lidt, det skal der jo også til engang imellem og det er jo kun rart at få afvide hvis folk syntes om det man gør, også kunne det jo være at du på de lidt tungere dage hvor du ikke lige gider tænker, ej jeg blogger sku lige alligevel for Louise syntes jo det er så hyggeligt hihi ej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Haha sandt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for besøget:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genoptræning af mit ben