Ni'mat spa

Godt nytår!!

fb2

Kære alle i vidunderlige mennesker.

Vil bare lige ønske jer et fantastisk godt nytår! Jeg håber at i alle kommer sikkert ind i det nye år, men selvfølgelig med en masse glimmer, glitter, flotte kjoler, stiletter, champagne og alt det der hører med. Måske et lille nytårskys kl24??

Min kæreste og jeg skal i byen. Vi skal til nytårsfest på Cafe Sommersko med spisning og fri bar. Dejligt at være et sted hvor man ikke skal tænke på andet end at hygge sig! Victor skal selvfølgelig ikke være alene hjemme hehe. Han skal hjem og sove hos sin farmor og farfar. Der er nok nogle forældre derude som ikke kan holde nytårsaften uden deres lille baby – og det er også helt fint. Men vi ville gerne ud i byen og hygges os nu hvor Victor alligevel er for lille til at kunne forstå noget. Sådan kommer det jo ikke til at være når han bliver større. Plus at mine svigerforældre ikke rigtig holder nytårsaften mere, som de selv siger har de festet det de skulle. Så det kunne ikke passe bedre for os!

Tak for et godt år her på bloggen, dejligt at i har taget så godt imod mig herinde. Håber at jeg fortsat vil vække jeres interesse med mine indlæg <3 Rigtig god aften og lov mig nu at passe godt på hinanden. Kys til jer

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

  • M

    Godt nytår 🙂
    Dejligt at I kan tage ud og fejre nytår, uden lillemanden. Respekt for det. Velfortjent ! Nyd det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ni'mat spa