Mit hjerte smelter hver aften!!

Savnet bliver bare større og større!!

Jeg er lidt inde i en krise fortiden og den ligger dybt inde i min krop og sind….

Savnet til min far (stedfar) er blevet ret slemt. Meget større end jeg troede det var muligt det kunne blive. Jeg får helt et sug i maven når jeg tænker på at jeg aldrig kommer til at se ham igen. Jeg kan virkelig slet ikke forstå det! Ingen ord kan rigtigt beskrive hvordan jeg egentligt har det. Den 12 Marts er det allerede 5 måneder siden at han gik bort. Jeg føler at tiden går alt for stærkt i forhold til hvad jeg føler mig parat til. Kan ikke helt overskue at han snart har været væk i et halvt år!!

Faktisk har jeg heller ikke følt hans ‘ånd’ i et stykke tid nu og det gør mig trist. I en lang periode efter hans død følte jeg hele tiden at jeg kunne mærke ham og at Victor kunne se ham. Men Victor har ikke opført sig underligt eller vist tegn til at han kunne se ham, som han lidt plejer at gøre. Håber at han stadigvæk er her, men at det kun er pga jeg har så travlt fortiden at jeg ikke kan mærke ham. Ville ønske at jeg snart kunne møde ham i en drøm igen <3 Den ene gang jeg har mødt ham i en drøm var fantastisk og virkelig en stor bekræftelse for mig i forhold til, at han har det godt der hvor han er nu.

Nu hvor vi alligevel er inde i den åndelige verden minder det mig om at jeg snart må få gjort noget ved et besøg hos en clairvoyant. Det er et mega stort ønske jeg har, mest i håb om at jeg kan møde min far og evt. høre om han har noget han vil fortælle mig eller en besked jeg måske skal viderebringe til min mor eller søskende. Håber i hvert fald bare at han ved at jeg/vi har det godt, men at vi mangler ham i vores liv. Jeg er ikke i tvivl om at savnet altid vil være der og at jeg på et tidspunkt lærer at leve med det. Men lige nu virker det bare så urealistisk at tænke på! Det er også fordi at min far ikke var en gammel mand. Han blev fucking kun 48 år gammel!!!!! Det er jo ingen alder for satan…… Det er nok også derfor at det er så svært for mig at skulle acceptere tabet af ham. Jeg ved at jeg har en del jeg skal arbejde med og jeg tror også at jeg er klar til at tage kampen op – snart…

Peace out!

(Dette billede er fra i sommers da Victor og jeg var fløjet til Jylland for at besøge min far på hospicet. Og nej, jeg tvinger ikke victors arme tilbage! Han sad bare mega afslappende fordi vi gyngede imens billedet blev taget)

fb billeder

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

  • Janni

    Hej Line Sofie
    Åh hvor stikker det i ens hjerte at læse om.. Det gør mig så ondt at du mistede din far..
    Jeg kan kun forestille mig hvilket mareridt det må være at miste en forældre… Jeg frygter når den dag kommer, om forhåbentligt mange år.
    Mine forældre er begge 50 år og tæt på den alder din far havde, og nej det er jo virkelig ingen alder!!
    Det er så pisse uretfærdigt! Hvis bare mirakel kuren til kræft blev fundet.. Den sygdom har afsluttet alt alt for mange liv og givet alt for mange familier smerter ved oplevelsen og savnet..
    Jeg håber det bliver lidt lettere for dig selvom det virker helt umuligt..

    Jeg er sikker på det vil hjælpe dig hvis du opsøger en som kan få kontakt til ham.. Tror du vil få en større ro og du vil få en lettere hverdag hvis du får en hilsen fra ham..
    Det ville jeg helt sikkert gøre.. Tror så meget på der er noget mellem himmel og jord..
    Mange tanker til dig ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kerr

    Nu kender jeg dig ikke personligt, eller noget! Men det jeg har oplevet af dig på tv, og her på bloggen, kan jeg ikke lade være med at beundre dig lidt. Jeg synes du virker som en utrolig stærk, og rigtig ærlig person! Du er et godt forbilled for mange læsere derude:) er sikker på, at din far er meget stolt af dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sys

    Hej Line..
    Mht clairvoyant, så sender jeg mine varmeste anbefalinger for John Calmar.
    Han er erfaren, dygtig – og super sej.

    Sender en masse kærlige tanker herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Kan følge dig i ALT du skriver!!
    Mistede selv min far til kræft i hjernen sidste januar, dvs i 2014.. Det er nu 14 måneder siden.
    Det var så surrealistisk, og det er så uvirkeligt at man pludselig skal til at sætte år på istedet for måneder. Er halvt år?! Og nu 1 år! Et helt år! Det er utroligt hvordan det kan føltes som om at tiden går alt for hurtigt, er halvt år lyder af meget!! Og alligevel er det så fandens langtid siden man sad på det hospice og holdte sin elskede far i hånden!!
    Min far var også 48…. Ingen alder!
    Jeg kan godt forstå din taknemmelighed over at din far nåede at møde din søn. Det skær i mit hjerte at mine børn aldrig skal møde deres morfar – og omvendt at han aldrig skal møde dem.
    Tanken om en clavoriant har også strejfet mig – tænk hvis man kunne få en besked og en vished om at de har det godt!!

    Man håber man lærer at leve med det. Det hårdeste synes jeg er at folk forventer man er videre.. Der er så meget opmærksomhed på en i dagene efter og omkring begravelsen, men efter det, ja så rejser “cirkuset” videre.. Og man sidder selv tilbage og har faktisk ikke helt forstået hvad der er foregået de sidste par dage. Når man endelig forstår hvad der er sket, så er der ingen der spørger mere..

    Og for mange er det faktisk først efter et halvt år at det går op for en hvad man mangler i sit liv!!

    Det blev en meget lang smøre!
    Mange tanker fra mig til dig!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hjerte smelter hver aften!!