Leonardo Dicaprio, er det dig???

At undvære ham man elsker!

Idag er dagen hvor min kæreste kommer hjem fra Estland. Selvom han kun har været væk siden onsdag, har han bestemt været savnet i det lille hjem. Victor og jeg har hygget os rigtig meget, det er dog ikke det samme uden min kæreste. Han er så god til at få Victor til at grine sine lunger ud – det er lidt lige som om at mor bare ikke er sjov nok, uanset hvor hårdt jeg virkelig prøver haha!

Så meget som jeg nu glæder mig til min kæreste kommer hjem idag, har jeg også nydt at han ikke har været hjemme. De aftentimer jeg har for mig selv har jeg virkelig nydt. Alt er bare gået i mit tempo, kanalen har stået lige der hvor jeg gerne ville have den og der har ikke været en snorkende mand i min seng, haha. Endelig har jeg kunnet sove en helt nat uden afbrydelser. Så længe jeg ved at han kun er væk så kort tid, elsker jeg at han ikke er der til at snorke, men jeg ville aldrig undvære det for altid <3

Jeg føler mig så velsignet med min helt egen lille familie!!

11203255_10152931818858845_1374801628165193010_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leonardo Dicaprio, er det dig???