Jeg har en down periode lige pt!

Kære søde læsere, måske har i ret

Jeg vil bare lige sige først, at det kan godt være at jeg ikke lige får svaret jer med det samme, eller overhovedet. MEN, jeg læser hver og en kommentar og tager dem alle til mig!! Meget af det i skriver hjælper mig så meget på de spørgsmål jeg har og jeg sætter virkelig stor pris på at i gider bruge tiden til at kommentere på mit indlæg.

Mht Victors dårlige søvnperiode fortiden, om det er spøgelser han kan se eller om det er ‘night terror’ som manger af jer også skriver der holder ham vågen har vi ikke fundet ud af endnu. Nu har jeg læst lidt om ‘night terror’ på nettet og det kan med stor sandsynlighed godt være det han lider af lige nu. For han virker besat når det sker, skriger, græder og fægter med arme og ben. Det er sindssygt uhyggeligt at stå ved sidelinien og se det ske. Men bliver sgu ked af det indeni!!

Samtidig med den besked har jeg endnu en. Jeg har ringet til Victors ørelæge igår fordi han græder rigtig meget og stadigvæk har feber on and off hele tiden. Han skal først opereres på torsdag, hvilket jeg syntes der er alt for lang tid til når han har det som han har. Anyways så ringede jeg til ørelægen og fortalte dem om Victor og at der iøvrigt er gået hul på det ene øre (forklarer længere nede om det). Hun var så sød at sige at vi skulle komme imorgen så de kunne tjekke ham. Om han skal opereres imorgen tror jeg nu ikke, da han skal faste pga at han skal u fuld narkose. Hvad de kan gøre eller hvad der skal ske aner jeg heller ikke, håber bare at de måske kan give os lidt mere vished. Det er så synd for ham at han skal rende rundt og have ondt! Om ikk andet så kunne det være fedt hvis de sagde at de kunne operere ham på mandag hehe. Ja jeg ved godt at det nok er umuligt, men man har vel lov at drømme – specielt når i alle siger at indgrebet er så hurtigt overstået.

Det med Victors øre, så tror jeg – eller nærmere ved jeg, at der er gået hul på det. I lørdags da jeg skulle rede sengen opdagede jeg noget gult størknet snask på lagnet, der var faktisk ret meget. Hvorefter jeg kiggede på Victor og kunne se at han havde lidt størknet snask siddende under det ene øre. Så vidste jeg at det var sprunget. Hvilket jo kun er godt at det har gjort det af sig selv, men tror nu alligevel at han er i mange smerter. Om ikk andet så pga det andet øre der endnu er væske på?!

God torsdag til jer <3 Idag skal vi til den årlige familie tradition på Bakken med min afdøde fars familie. Jeg glæder mig til at se dem. Jeg har ikke set dem siden hans død i Oktober <3

1656177_10152952622018845_7496782376107606196_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

6 kommentarer

  • Carolina

    Det lyder som et hardcore mix af ondt i oererne og uroligheder om natten!

    Held & lykke med det hele…

    Carolina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det tror jeg bestemt at du har ret i..
      Tak 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

    håber ørelægen kan sige hvad der skal ske. Min søn var ørebarn og vi har indtil sidste år (han er 10 år nu)gået fast ved ørelæge. Min søn har haft dræn i flere gange. Sidste år fik han lavet en ny trommehinde på sygehuset.
    Idag er hans øre super gode

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej Line. Min søn har haft præcis det samme som din og er nogenlunde samme alder (19 mdr). Jeg vil blot fortælle at vi var i fuldstændig samme båd. Han vågnede om natten og var UTRØSTELIG og man måtte slet ikke røre ham. Vi havde nemlig også spøgelser og night terror inden over da han virkede helt fjern.
    Vi tog til ørelægen OG
    -Det viste sig også at han havde væske på begge øre men skulle gå i 3 (fårking;) måneder før de ville operere. Efter 2 mdr med forstyrret søvn og alt for mange skænderier om natten ringede jeg til en anden ørelæge der ville se os. Vi fik en tid ugen efter til at få lagt dræn. Det er ikke rart at se dem få masken med gas i og når de vågner er de meget kede af det. Men det er det hele værd! Vi mærkede ikke forskellen før 3-4 uger efter da han havde meget snask det kom ud hele tiden efterfølgende og lukkede til for drænet men Idag er det lykken:) han sover perfekt og bedst af alt er ingen ulykkelige stunder hvor han ikke vil trøstes, så ingen spøgelser eller Night terror alligevel;). Puh ha det er så hårdt at have øtrbarn, men kan forholdet klare det så skal det nok gå! Held og lykke på jeres vej:) og så vil jeg helt klart anbefale bio-strath hvis han bliver ofte syg. Det er urtegær dråber og hjælper med at styrke immunforsvaret. Du kan købe det i matas. Min søn har ihvertfald ikke været syg i 3 måneder nu- så her har det virket! Mvh en meget glad mor for opfindelsen af dræn;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej. Hvordan gik det med sin søn ved ørelægen i dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Tak for din tanke 🙂 Jeg har lige lagt en indlæg op du kan læse..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har en down periode lige pt!