Victor bliver rost til skyerne i vuggestuen 

MUSTSEE: Victor prøver sandaler for første gang

Det er virkelig længe siden at jeg har grint så meget!! Hold nu op hvor var det sjovt at se ham med sandaler på for første gang, det var ikke lige hans kop the. Da jeg gav ham dem på første gang var det uden strømper og det var virkelig en katastrofe, haha. Han gik som om han havde lavet den største lort i bukserne samtidig med at han gik 2 cm pr skridt han tog. Hold nu op hvor var det sjovt.

Anden gang havde han strømper på og her virkede det som om at det gik lidt bedre – men bestemt ikke en succes historie. Jeg fik dog filmet ham anden gang han fik dem på, så i selv kan se det. Han ligner en lille hippie dreng med natbukser på, en striktrøje og stribede strømper i sandalerne, haha! håber det kommer til at gå bedre når vi er ude at rejse.

Sandalerne passer ham perfekt, de er dejlige bløde i læderet og støtter ham samtidig godt. Jeg har købt dem HER!

Kunne Selvfølgelig ikke lade være med at filme ham. Og så ond som jeg er bliver jeg ved med at sige at jeg vil tage dem af ham, fordi jeg vil have ham til at gå hahahaha…

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victor bliver rost til skyerne i vuggestuen