Og de tre vindere er....

Victor skal sove ude for første gang!

Idag skal Victor hjem og passes/overnatte hos min kærestes onkel og kone for første gang.. Se DET bliver spændende!! Hvorfor det bliver spændende er der flere ting i….

1. Det er første gang han skal passes af dem og dermed også første gang at han skal sove derhjemme. 2. Lige siden vi er kommet hjem fra ferien har han sovet ekstremt dårligt. Så dårligt, at han faktisk kun har sovet igennem 2 gange siden vi kom hjem. Ellers er han endt med at sove i vores seng hver nat (yiiikes!!).

Vi har heldigvis set dem en del på det sidste og jeg ved at de elsker at være sammen med ham – og at han hygger sig meget sammen med dem. Men fordi han sover så dårligt og græder en del om natten, har vi virkelig været tæt på at aflyse. Blandt andet fordi vi ikke ville byde dem det, når det er første gang de skal passe ham. Men faktisk også for Victors egen skyld, fordi vi også syntes at det ville være synd for ham. Da de fandt ud af at han sover meget dårligt om natten og at vi har været bekymret for om det ville være en god ide, slog de i bordet med det samme. De er sådan nogle dejlige mennesker der sagde at det skulle vi slet ikke bekymre os om og at den skulle de nok klare (selvom det er 20 år siden de sidst har haft et lille barn i hjemme, haha).

Nu hvor de er så bestemte med at ville passe ham, er vi blevet meget mere rolige. Det er dejligt at de tager det så afslappet og ser let på det <3

Men mon ikke at jeg imorgen aften ikke kan lade være med at sidde og tænke på om det nu også går godt haha. Jeg må nok hellere slå koldt vandt i blodet og prøve at nyde aftenen!

Jeg ønsker dem held og lykke haha.. <3

10361039_10153050353483845_1368905804346532827_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

 • Mette

  Hej Line Sofie
  Jeg synes altså du skal slå koldt vand i blodet. For helt ærligt, hvad kan der lige ske???? Han er hos nogle mennesker, som holder af/elsker ham. Vi skal altså passe på med at vi ikke ligger vores frygt over på vores børn. Børn er ikke født med en frygt, men er noget som kommer med tiden, og som vi voksne lægger i dem.
  Nyd du din børne-fri-aften velvidende at han har det godt, og så længe at du signaler det til din skønne dreng, så ved han alt er ok. Han føler sig ikke svigtet af sine forældre! For han har det godt, hvor han kommer hen, og hvis han vågner om natten, så må han jo komme ind i deres seng.
  Tænker med det samme på sangen “Mother” fra Pink Floyd – fantastisk og sigende sang!
  God dag, Mette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og de tre vindere er....